green_martian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya ornek vermek gerekirse carouselde adini bilmedigim bi yer var tatli satiyo ordaki donutlar iyi oluodu galleriada da vardi yanlis hatirlamiyosam[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Debby Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Meraba arkadaşlaar :)) Uyuyordum yeni uyandım hemen üye oldum, Selin sölemişti kaydolacağını da ben uyumuşum :PpP Hoşbulduk tekrardan, bu arada konu çok değişmişş yaaa :(( Niye yemek muhabbeti yaptınıs ki bu kadar? Korktum bi ara nerde bu kıs diye ama cafe dormda heralde arkadaslarla, uyanıp bulamayınca :)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hmm bı bakmak lazım ya ıftardan sonra warya nelerden ne kadar yedıımı yazıcam warya goruceksınız[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Debby, 11 Kasım 2004 08:07 tarihinde demiş ki: Meraba arkadaşlaar :)) Uyuyordum yeni uyandım hemen üye oldum, Selin sölemişti kaydolacağını da ben uyumuşum :PpP Hoşbulduk tekrardan, bu arada konu çok değişmişş yaaa :(( Niye yemek muhabbeti yaptınıs ki bu kadar? Korktum bi ara nerde bu kıs diye ama cafe dormda heralde arkadaslarla, uyanıp bulamayınca :)) Ben orucluyum ya ama hepsı gorecek bız oruçlular toplanalım bayramdan sonra warya artık mıdemın sınırlarını zorlıycam[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Ruby_DraGon, 11 Kasım 2004 08:07 tarihinde demiş ki: Hmm bı bakmak lazım ya ıftardan sonra warya nelerden ne kadar yedıımı yazıcam warya goruceksınız yaz istiyorsan kapışırız :-P ama parana zarar... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Kasım 2004 08:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Kasım 2004 08:10 tarihinde demiş ki: parana zarar... Yok vazgeçtırtmeye calısma yıyecem :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Digerı kım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Dorsia, 11 Kasım 2004 05:07 tarihinde demiş ki: 1 ay müddet veriyorum.. Sonu pink e döner bunun da... Saolsun paticik sapları:) Şimdi şu durumda pink olayı bize denk geldi ama zerre kadar umurumuzda olmayan bişidi yani sap demek kimin ne oldugunu bilmeden sırf dişi diye asılmayı kastediyor burda ki bu durumda bizim degil de bizi suçlayanların öyle bir durumu oluyor bana veya arkadaşlarıma hakaret eden , küfür eden birisini halan daha dile getirmek hata racona ters iş yapmayalım türkiye burası basarız amerikaları alırız aklını leetranos la[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sonuna kadar l33tlerimizin arkasındayız (bkz: patiler vadisi)[signature][hline]Fire in the Darkness... [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 11 Kasım 2004 08:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kıymalı patatesli börek hmm bugün börek de yiyim ben nassa börek + kola 3 milyon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya ben aslında nıyet etmemıstım ya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 BREASTS[signature][hline]I'm lunatic. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Razor, senin evde yapacaz birşeyler zaten hehe.[signature][hline]I'm lunatic. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 *!Önce 85'li diye ufacık çocuk diye düşünür. Sonra bir hesaplar ki 19 yaşına girmiş kocaman bir apla olmuş* İmdakkkk yaşlanıyoruzz.... Hepimiz ölcezzzz......[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hmm. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 öncelikle tekrar slmlarrrr :)))) biz gittikten sonra yemek muhabbeti yapmaniza kizdim! hihih :pPppP xaer ve penthesilea ile bulustukk cafe dorm var burda soylemisler ztn size :p oraya gittik yemek yedik muhabbet sohbet ettik. sonra da ns çalistik :)))) çok iyi insanlar ikisi de umarim siz de öylesinizdir AMAAAAAA herkes bize hosgeldiniz diyeceginee yemek muhabbeti yapmiss :((( karakedi resmime yaptigin hmm yorumu ne demek oluyoo?[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 offf anfilerden yeni geldim daha hiç uyumadim ölmek üzereyim! simdi yatip bi 5.5 gibi uyanmak istiyorum ve ns çalismayi planliyorum.. offfff offff nasil gecicek bu sene OFFF!! selin ve defneyle de tanismis bulunduk çok cici kizlar.. *iç geçirir akabinde kafasi klavyeye düser*[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 10:40 tarihinde demiş ki: karakedi resmime yaptigin hmm yorumu ne demek oluyoo? valla bence dürüm mürüm lafı geçince iştahı kabardı, senin resmini dürüme benzetmiş olabilir.. :) ya da ikinci ihtimal, siyah beyaz fotoğraf çekimini ilginç bulmuş olabilir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lol be.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hmm :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Angel, Penth şeker çocuktur, iyidir hoştur ama kızlarla ilgilenmez pek. Anlatabildim mi ? Boşuna uğraşma yani. Gay gaydir.[signature][hline]I'm lunatic. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Diablesse'yi tahtından eder bence bu arkadaş... Bu arada bu post bizim paticik Fm postunu bile geçebilir die düşünüyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Diab ' ı tahttan ındırıcegını hıc zannetmıorum :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 I KİSS YOU!!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yavaş olum korkutucan :)[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.