Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:10 tarihinde demiş ki: sabancı'dayız burda okuyan "pati" varmı DasherSW de sabancı üniversitesinde okuyordu sanırım, hatta orda radyo yayını vs yapıyordu.. başka kim var bilmem. bunu geçin de topic iyice cıvımış, şey diycem sabah sabah uyandım hl2 videoları inmiş, izledim, keşke çıksa da oynasak di mi bu oyunu :-P hoş, videolardaki kadar güzel çıkmaz benim bilgisayarda, ekran kartı ve ram vs batırır ama bakalım az kaldı... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Saat itibariyle kahvaltı bana göre akşam yemeğimi yedim az önce. Makarna+kızartma bide 2.5 lik kola bardak yok :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Dorsia, 11 Kasım 2004 07:04 tarihinde demiş ki: hmm kahvaltı, hatta Türk kahvaltısı.... bol tereyağlı ballı ekmek ohhh üstüne de rafadan yumurta ohhh yanında da tavşan kanı çay... off off hmm tabi tabii kahvaltı da yapmak lazım bir duş alayım da ondan sonra düşünürüz kahvaltı olayını... ama öyle çay may olcağını sanmıyorum, derse gidicez daha [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Kasım 2004 07:17 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Off Oruçluyum la Konusmayın :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 akşam da et şiş dürüm yemeği düşünüyordum ben de... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aa simitci geçiyo simit ister misiniz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yahu orucumu bozdurcaksınız soyle tadı koytu seylerde soyleyınde acıkmıyım Off yarım ekmek arası Ispanak Offff pıde arası kereviz[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Sen ne dıosun wrya kuflenmıs ekmek arası kapuska ne yerım warya sımdı off of yanında da oksuruk şurupu nası gıder[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 11 Kasım 2004 07:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 dela ikiside açlık sayılır zaten :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Daha saat 7 buçuk we ben acıktım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Dorsia, 11 Kasım 2004 07:27 tarihinde demiş ki: ABD de yediklerimin özeti: Pizza Bagel+cream cheese Donut Pasta(yani spagetthi vs.) Cheesy Bread Nachos güzeldir bence eheheh keşke nachos, donut ve bagel (baget değil miydi o?) burda da olsa :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Kasım 2004 07:39 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Umarım vakıt cabuk gecer o kadar acım kı nacho donut ne warsa getırtır yerım *!midesi guruldar*[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 amerikada bulamiyosunuz diye aglamayin benim gibi kendi yemeginizi kendiniz yapin![signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: aquila, 11 Kasım 2004 07:41 tarihinde demiş ki: nachoyla donut nasil yok turkiyede yav... ankarada donut mcdonaldsta görmüştüm nachoyu da en son bilkentte bir yer yapıyordu ama kıprısta bu tarz fantazik şeyleri bulamadım, hele bizim yurtlar bölgesinde.. anca böyle pizzaydı, pideydi, hamburgerdi, dürümdü, dönerdi, şiş kebaptı, adanaydı o tarz şeyler var..[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Kasım 2004 07:47 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 kibrisi bilmiyorumda marketlerde falan bu tur malzemeler var donuti da mcdonalds, dunkin donuts gibi bilimum yer satiyo[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Satıo tabıı ya we artık ben dayanamıorum Allah'ım sabır ıhsan eyle[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hojgeldin[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: aquila, 11 Kasım 2004 07:48 tarihinde demiş ki: abi al butun nacholar senin olsun bana durum kebap ver... kargoyla gitse gönderirdim sana eheh said: green_martian, 11 Kasım 2004 07:49 tarihinde demiş ki: dunkin donuts gibi bilimum yer satiyo dunkin donuts bir istanbulda görmüştüm, ankarada bile yoktu.. kıbrıs ankara gibi birşey işte, dunkin donuts gibi fantazik yerler olmaz :)[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Yemek muhb. ıcıne edıldıgı andır sımdı bu bı anda hosgeldın :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Kasım 2004 07:53 tarihinde demiş ki: said: aquila, 11 Kasım 2004 07:48 tarihinde demiş ki: abi al butun nacholar senin olsun bana durum kebap ver... kargoyla gitse gönderirdim sana eheh said: green_martian, 11 Kasım 2004 07:49 tarihinde demiş ki: dunkin donuts gibi bilimum yer satiyo dunkin donuts bir istanbulda görmüştüm, ankarada bile yoktu.. kıbrıs ankara gibi birşey işte, dunkin donuts gibi fantazik yerler olmaz :) iyide dunkın donuts ıst. te bı cok yerde war Cadde den baslayarak her yerde war sureklı gozume carpıo yanı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ehehehe istanbulda var diyorum zaten dinlemiyor musun beni? :) ankara'da yok kıprısta da yok :) açlık başımıza vurdu herhalde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ana harbı ya mesajı sılsem m acaba rezıl olduk off of ıftar 5 te acılsa desek daha bı 9 saat war[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bazen pastane tarzi yerlerde satiyo sansi dene bi reyonlara goz at o kadar istiyosan[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 o zaman bi japon aliyosun egitiyosun baska care yok[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Nası pastaneden kastın mado gıbı yerler mı yoksa ufak yerler mı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 11 Kasım 2004 08:01 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.