Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu topici sabaha düşünmek istemiyorum bile. OY OY OY[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Adı cafe dorm, yatakhanenin kafesi işte.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Dorsia, 11 Kasım 2004 06:16 tarihinde demiş ki: Cafe dorm diye bir cafe adınız mı var yoksa kendi aranızda mı cafe dorm diyorsunuz? adı cafe dorm[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aa yurttayis bizde[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:17 tarihinde demiş ki: aa yurttayis bizde Müsaitsen ziyarete gelebilir miyim, uykum açılsın hem =P Oda no özel mesajdan yollar mısın? (Bilmiosan bu mesajın üstünde bi menü var orada mektup imgesine tıklıcaksın)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:17 tarihinde demiş ki: aa yurttayis bizde blok falan?? özel msj atsana?? bişi yapmıosanız cafe dorm'da buluşalım şimdi[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Rahat dur abi NS ini bitir bi önce[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Uzaylı gören masum köylü. KOÇUM BENİM. :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 06:21 tarihinde demiş ki: Rahat dur abi NS ini bitir bi önce yattı balık yan gider çalışmıyorum ztn[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 AUHAAHUAHUAUHAHUAUHHAAUAUAUH[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 06:20 tarihinde demiş ki: said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:17 tarihinde demiş ki: aa yurttayis bizde Müsaitsen ziyarete gelebilir miyim, uykum açılsın hem =P Oda no özel mesajdan yollar mısın? (Bilmiosan bu mesajın üstünde bi menü var orada mektup imgesine tıklıcaksın) bana da söle numarasını ben seni alırım geçerken sdfs[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: aquila, 11 Kasım 2004 05:36 tarihinde demiş ki: angel_85 rumuzunu secmenin sebebi nedir acaba? Karşınızdaki insanlar herzaman erkek olmayabilir, bayan olma ihtimalide vardır.[signature][hline]Keane Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: ss_keane, 11 Kasım 2004 06:25 tarihinde demiş ki: said: aquila, 11 Kasım 2004 05:36 tarihinde demiş ki: angel_85 rumuzunu secmenin sebebi nedir acaba? Karşınızdaki insanlar herzaman erkek olmayabilir, bayan olma ihtimalide vardır. ztn resimlerden insanlar kız olduğunu görüyo..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya zaten vakit geçirecek birisi lazımdı, cidden tepeden indi. Uyumamak için üstüste 2 burn + 5 üçü bir arada + 1 kafein deposu starbucks + 3 kutu kola içtim, gözlerim pörtledi yerimde duramıyorum :) Geliyorum şimdi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 beni niye kimse geçerken almadı hiç ya :( beni ne zaman birileri geçerken alacak hı ? :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ok bekliyorum penthesila :)) Üff yaaa NS exam çok kötü olcak hiçbişi yapamıomm :( Aynen benim de uyumamam lazım, kafa dağıtırıs biraz :))[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:28 tarihinde demiş ki: Ok bekliyorum penthesila :)) Üff yaaa NS exam çok kötü olcak hiçbişi yapamıomm :( Aynen benim de uyumamam lazım, kafa dağıtırıs biraz :)) ama ben?? ben onu alıp gelsem?? nede olsa arkadaşın da var.. Ns'i az çok biliyoruz anlatırız biz size :D[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ağlamak istiyorum sayın seyirciler[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ok sana da attım özel mesajj.[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Müzik hertürlü derde devadır, müzik dinleyin, dinlemezseniz bile dinletin, dinlemezlersede zorla dinletin :) Cranberries - Zombie[signature][hline]Keane Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 amanin ne olmuş böyle. sakin arkadaşlar sakin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hoooo hooo biri gemleri tutsun, kacacaklar yoksa :P[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bi hayli geç kaldınız bizde engelleyemedik :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Şu an büyük ihtimalle kahvaltı falan yapıyolardır yada ders çalışıyorlardır. Rahatsız etmeyinde konsantre olsunlar ders çalışıyolarsa ;)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 İskender desek? :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.