Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bu topici sabaha düşünmek istemiyorum bile. OY OY OY[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Adı cafe dorm, yatakhanenin kafesi işte.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Dorsia, 11 Kasım 2004 06:16 tarihinde demiş ki: Cafe dorm diye bir cafe adınız mı var yoksa kendi aranızda mı cafe dorm diyorsunuz? adı cafe dorm[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 aa yurttayis bizde[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:17 tarihinde demiş ki: aa yurttayis bizde Müsaitsen ziyarete gelebilir miyim, uykum açılsın hem =P Oda no özel mesajdan yollar mısın? (Bilmiosan bu mesajın üstünde bi menü var orada mektup imgesine tıklıcaksın)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:17 tarihinde demiş ki: aa yurttayis bizde blok falan?? özel msj atsana?? bişi yapmıosanız cafe dorm'da buluşalım şimdi[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Rahat dur abi NS ini bitir bi önce[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Uzaylı gören masum köylü. KOÇUM BENİM. :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 06:21 tarihinde demiş ki: Rahat dur abi NS ini bitir bi önce yattı balık yan gider çalışmıyorum ztn[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 AUHAAHUAHUAUHAHUAUHHAAUAUAUH[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Penthesilea, 11 Kasım 2004 06:20 tarihinde demiş ki: said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:17 tarihinde demiş ki: aa yurttayis bizde Müsaitsen ziyarete gelebilir miyim, uykum açılsın hem =P Oda no özel mesajdan yollar mısın? (Bilmiosan bu mesajın üstünde bi menü var orada mektup imgesine tıklıcaksın) bana da söle numarasını ben seni alırım geçerken sdfs[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: aquila, 11 Kasım 2004 05:36 tarihinde demiş ki: angel_85 rumuzunu secmenin sebebi nedir acaba? Karşınızdaki insanlar herzaman erkek olmayabilir, bayan olma ihtimalide vardır.[signature][hline]Keane Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: ss_keane, 11 Kasım 2004 06:25 tarihinde demiş ki: said: aquila, 11 Kasım 2004 05:36 tarihinde demiş ki: angel_85 rumuzunu secmenin sebebi nedir acaba? Karşınızdaki insanlar herzaman erkek olmayabilir, bayan olma ihtimalide vardır. ztn resimlerden insanlar kız olduğunu görüyo..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya zaten vakit geçirecek birisi lazımdı, cidden tepeden indi. Uyumamak için üstüste 2 burn + 5 üçü bir arada + 1 kafein deposu starbucks + 3 kutu kola içtim, gözlerim pörtledi yerimde duramıyorum :) Geliyorum şimdi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 beni niye kimse geçerken almadı hiç ya :( beni ne zaman birileri geçerken alacak hı ? :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ok bekliyorum penthesila :)) Üff yaaa NS exam çok kötü olcak hiçbişi yapamıomm :( Aynen benim de uyumamam lazım, kafa dağıtırıs biraz :))[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Angel_85, 11 Kasım 2004 06:28 tarihinde demiş ki: Ok bekliyorum penthesila :)) Üff yaaa NS exam çok kötü olcak hiçbişi yapamıomm :( Aynen benim de uyumamam lazım, kafa dağıtırıs biraz :)) ama ben?? ben onu alıp gelsem?? nede olsa arkadaşın da var.. Ns'i az çok biliyoruz anlatırız biz size :D[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ağlamak istiyorum sayın seyirciler[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ok sana da attım özel mesajj.[signature][hline]purity is a simple idea.. Alıntıla
ss_keane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Müzik hertürlü derde devadır, müzik dinleyin, dinlemezseniz bile dinletin, dinlemezlersede zorla dinletin :) Cranberries - Zombie[signature][hline]Keane Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 amanin ne olmuş böyle. sakin arkadaşlar sakin.. Alıntıla
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hoooo hooo biri gemleri tutsun, kacacaklar yoksa :P[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bi hayli geç kaldınız bizde engelleyemedik :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Şu an büyük ihtimalle kahvaltı falan yapıyolardır yada ders çalışıyorlardır. Rahatsız etmeyinde konsantre olsunlar ders çalışıyolarsa ;)[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 İskender desek? :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.