sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Help lan. Durum şu, gezmeli işim olduğu için yıllardır oyun oynamak için laptopa talimim. Şimdi semi-yerleşik düzene geçeceğim birkaç yıllığına. Yine gezme olacak o yüzden direk desktopa kayamıyorum. Elimde bir adet şundan var; http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i7-4710hq-25ghz-16gb-1tbsshd156-4gb-w8-notebook.html Aslında gayet iyi. Yani bir laptopa göre yeterince canavar gibi kendisi. Bunu satıp "ufak" bir desktop mı toplasam diyorum. Şunun gibi (boyut örneği koyuyorum) ; http://www.lazada.com.my/dell-alienware-x51-79822g-w8-andromeda-r2-gaming-desktop-i7-47902tb-hd8gb-ramnvidia-gtx760ti-2gb-d5w81-1780041.html Yoksa bokunu çıkarmadan, güzel bir monitör alıp elimdeki imkanlar ile devam mı etsem. Ya da iyice israfa yönelip bu laptop ı birkaç ay bir yere gönderirlerse diye elde tutup, gidip hem boyut hem özellik olarak öküz gibi bir kasa mı toplasam. Kafamda deli sorular. Sen olsan ne yapardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Büyüyünce oyun oynamayı bırakırız diye düşünürdüm hep daha beter oldu akiü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 O dilemma caresizlik adeta http://www.sanalmarketim.com/msi-ag270-2qc-3k002eu-core-i74860eq-16gb-256gb-ssd-2tb-gtx970m-6gb-27-wqhd-win-81/p_62379/ Izne gelince sundan bi tane alicam laptop tasimaktan yoruldum asff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Off. Ama çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Pahali malesef :/ bi iki tane alt segment modeli var onlarda 20kilo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Abi kendine su soruyu sorman lazim. Neden para kazaniyorum? (: Eger seni mutlu eden birsey icin o parayi harcayacaksan zaten amacina ulasmis oluyosun. Kapitalizm de kazaniyo sen de :P Ben it gibi makina topladim 1 sene once, 6 ayinda oynadigim oyun sayisi 5i gecmedi sonra da sehir degistirdim alet yatti evde. Kulliyen zarar. Ama toplarken yasadigin o haz ilginc iste. Ote yandan dusundum ki benim icin mantikli olan aslinda gaming laptoptu. Ama ancak skylake ile desktopla kafa kafaya geldi performans. Cok hareketli insan icin laptop olacak. Az biraz vitaminsiz degilsen de sirtinda 3-4 kilo tasiyabilirsin diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Indirimde 5k ya msi gs60-70 var gtx965-970li Ona bi bak. Isini rahat gorur bikac sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 ge970m modeli var msi vitaminsizlik değilde işte üşengeçlik kabloları klavye mouse kulaklık toparlaması bile gözümde büyüyor bazen sdf.2 bi taneyi eve kuracakken laptop olmasın dedim performans düşüyor çünkü 3-4 saate ısınıyor arabistan sıcak bide gerçi 3-4 saat oynayacak kadar bişeyi hiç vaktim olmuyor ama açgözlülük işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Esh beni benden aldın. Varımı yoğumu laptopa gömme isteği oluştu içimde. :) Bakayım o MSI'lara. Dönüşüme 3 ay var daha, gelene kadar netleşmiş olurum eşşek değilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 mabedindesin abi msi in. orada cok daha ucuy olmali rinngit falan da sicislarda sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Fin said: ge970m modeli var msi vitaminsizlik değilde işte üşengeçlik kabloları klavye mouse kulaklık toparlaması bile gözümde büyüyor bazen sdf.2 bi taneyi eve kuracakken laptop olmasın dedim performans düşüyor çünkü 3-4 saate ısınıyor arabistan sıcak bide gerçi 3-4 saat oynayacak kadar bişeyi hiç vaktim olmuyor ama açgözlülük işte gs serilerinin agirligi 2 kilo stealth ve ghost olarak iki model var biri 17 digeri 15 kiz arkadasima 15 lik gs60 dusunuyorum, oyun moyun oynuyo ve konsolcu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 ge'de o olay yok işte ağırlık değil zaten kablo toplamak 4-5 tane kablo var dsf gs serisi iyiymiş baktımda şimdi http://www.sanalmarketim.com/msi-gaming-24ge-2qe-4k005eu-core-i74720hq-16gb-256gb-ssd-2tb-gtx960m-236-fhd-win-81/p_61600/ 8.5kg bu varmış fena gelmedi gibi arabistan'da ucuz elektronik vergisiz amazon'dan gaming laptop bile geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 http://s22.postimg.org/q6w9g1vld/image.jpg Esh fiyat listesi bu. Sen araştırmışsındır, nasıl? Kur 0,68. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bir de ne oynayacagina bagli..hani sistem kapitalisti ne versen yetinmeyen *rospu oyunlari oynayacagim diyorsan inteli sirket olarak alsan yetmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 yeni nesille guclendirilmis bunlar 6k normal fiyat burada eski nesil i7 128ssd li 965gtx alet icin 5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Yok abi max oynadığım oyun cs go idi en son oynadığım periodda. Çok zorlasam skyrim falan :) ben genelde paradox oyunları + moba + cs takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 benim de hedefimde gsyncli dominator pro var yeni nesil, burada 9.200 lira, orada 8600e geliyo. burada yeni oldugu icin biraz fazla kar koyulmus olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Esh said: yeni nesille guclendirilmis bunlar 6k normal fiyat burada eski nesil i7 128ssd li 965gtx alet icin 5k normal derken? Cash alıp taşımaya etmeye değer mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Tüh, beklediğim kadar fark yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 fark var abi degebilir. 256 ssd li 970 li stealth lerin eski nesli 7k hala burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Yıllarca seyahat edip alienware dan msi a kadar her türlü gaming laptop kullanmış biri olarak laptop in pişmanlık olduğunu söyleyebilirim. Canavar gibi rigler var ama ağırlıkları tam bir ızdırap. Seyahat ederken o seyahatta oyun oynadığımda aldığım zevki götürüyor taşıma çilesi. Seyrek sıklıkla gidip uzun kalıyorsan yine bir derece çekilir de, kısa süreli sürekli geziyorsan taşımak direkt işkence. Ben surface pro aldım. 1 kilo. Hemen her indieyi çalıştırıyor. Seyahat ederken indieden öteye gitmiyorum. Eve döndüğümde pc veya ps de rahat rahat keyif alarak oynuyorum. Laptop ne kadar iyi olursa olsun küçük ekran, keyboard, mouse, ekran yüksekliği (yıllarca stand taşıdım), ısınma sorunu, parça sorunu çilesi bitmiyor. Eğer laptop olsun, canavar rig olsun (adam gibi high da en az 3 yıl oynayim) ama taşırken omzum çökmesin, bozulursa tr de garantide tamir ettireyim dedin mi yaklaşık 6k dan yukarı özel modellere hallenmen gerekiyor. Ben yıllarca amerikadan aldım. Her arızada çile oldu. Silke sikle tr nin saçma sapan fiyatlandırmasına eğilmen gerekiyor. 5 yıl ve 3 laptoptan sonra mobil gaming pişmanlıktır, bunu kabullendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 intel skylake ve nvidia 9 serisi ile pismanlik degil abi boyulma kulturu apayri ona diyecek birseyim yok ama performans bakimindan oyle abarti farklar kalmadi bi sonraki nvidia nesli heralde mobil desktop olarak ayrilmayacak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Sorun performans olmuyordu ki zaten parasını verdiğin sürece. Ben sli laptop kullandım alienware aysgaua. Daha tr de adam gibi sli, xfire yokken. Gel gelelim alet aksesuarları ile birlikte 10 kg a yakındı. Omzunda taşımaktan başka alternatifin yok. Hiçbir yere bırakamazsın. Gözünü ayıramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Antalya İstanbul yapıyodum aile ziyareti. Elimde bavul 6 kilo, omzumda laptop çantası artı sirtimda aksesuarların çantası toplamda 10 kg. O çileyi çekmeyen anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 su anki kilolar belli abi. 2 kilo + 250gr adaptor mouse ve kulaklik gramaja girmiyo zaten. eskileri cok bilemem ama yeni nesilde agirlik baya normal seviyelerde onu goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar