Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 PS4'ü aldığım şekilde ( Fifa 15 + 2. Dual Shock Controller ile birlikte ) satmak istiyorum. Geçen sene bu zamanlarda aldım 11-13 ay falan garantisi kalmış olması lazım. Toplam 20 saat anca oynamışımdır, 1. kol yeni sayılır, 2.si hiç kullanılmadı zaten daha. Benzer pakedin sıfır fiyatının 85% i olarak düşündüm fiyatı. Daha az veya fazla ediyorsa, mesajlarınıza göre revize ederiz, bakmadım hiç sahibindene falan. Istanbul'da elden teslim yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Fifa 15'in bir değeri kalmadı. Cihazı 1 yılda 20 saat kullandığını söylesen bile kimse 1 yıllık cihaza %15 değer kaybı kabul etmez. %70 standart ikinci el ederi üzerinden satabilirsin. Aslında baltalamaya girmiştim ama mesajım balta bile değil, realite oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Fifa hariç 1000 tl verebilirim, kardeşime alacağım. Kendim : 2x ds4 + fifa 15 + battlefield 4 + the Order 1886 ile bir paketi 1100 tl ye aldım birkaç ay evvel. İlla fifa lı satıyorum diyorsan +25 tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 biri %18 kdv desin, takip ediyorum konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 tambjk said: Fifa hariç 1000 tl verebilirim, kardeşime alacağım. Kendim : 2x ds4 + fifa 15 + battlefield 4 + the Order 1886 ile bir paketi 1100 tl ye aldım birkaç ay evvel. İlla fifa lı satıyorum diyorsan +25 tl veririm. garanti yok tabi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Benim sattığım haliyle kimse almadı cihazı, ki 8 tane AAA oyun, 2x joystick + camera ile beraber 1300'e mi ne veriyordum lol. Satılmayınca gittim Destiny TTK aldım, bir yıllık PSN+'la beraber; gecem gündüzüm taken oldu mk. Yaktınız beni fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 fakir değilsen niye satmaya çalışıyosun. at çöpe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Kullanmıyordum, parayla dolar falan alırım durur kenarda dedim sdf. Satamayınca gittim 350 lira daha verdim saydıklarıma. Negzel Witcher 3 oynuyordum, o da kaldı yarıda mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar