Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bende bi filmini soriim bu filmde baya genxti.Filmin basinda 4 farkli renkten takim vardi bunlar bi kuleye cikip oraya bisey dikmeye calisiyodu birbirlerini dovuyolardi falan boyle futbol gibi biseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 geçen birisi walking dead başlığında youtube linki vermiş. sonraki videoda ceki çenin sanırım ilk filmlerinden birisinden görüntüler vardı. kediye bakıp 10 saniyede yeni bir dövüş tekniği buluyordu. kedi gibi tırmık ata ata adamı dövdü, ben de soğudum ceki'den. çok severdim eskiden ama artık işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ceki çenden soğuyorsan hayattan soğuyorsun demektir. Yaz bunu bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 zaten iki gündür yataktan kalkmak istemiyorum, doğru düzgün birşey yemedim, insanlarla konuşasım gelmiyor, bir de kalbimde bir ağrı var. yoksa LANN!!é Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 küçük çinde büyük bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 the lake house http://www.imdb.com/title/tt0410297/?ref_=fn_al_tt_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 dasaaa said: bir forumda modlar, adminler ve TW'ler kullanicilari trolluyorsa, saygi bitmis demektir. troll yok. ben öle bi film yok diyosam yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 dasaaa said: bir forumda modlar, adminler ve TW'ler kullanicilari trolluyorsa, saygi bitmis demektir. >Adminler, modlar bütün karakter özelliklerini yavaşça yere bırakıp sadece küfür editleyip adam banlayan robotlar olsunlar. Yok kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Gokcen yok diyosa yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Topaçlı, tabureli filmi buldursanıza bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar