BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Dün garip bir problem yaşadım Resident Evil 5 oynarken. Şimdi hikaye şu şekilde. Bir yarım saat kadar Warframe oynadım. Oyunda memory leak problemi bilinen bir gerçek. Oyundan çıktıktan sonra W7 şu grafik ayarlarını değiştireyim mi sorusunu sordu, olduğu gibi bırak dedim. Ardından dizi izleyeyim dedim ama hafif takılmalar oldu gibi ardından RE5'e girdim bir süre oynadıktan sonra şu mavi üçgen problemi olmaya başladı, baktım sapıtıyor oyun alt+f4 ile kapadım. masa üstünde bir sorun yoktu. Bilgisayarı baştan başlatayım driver sorunudur belki diye baştan başlattım. BF4 oynadım yarım saat 60 fps sabit en yüksek ayarlarda, ardından 1 saat kadar Lost Planet 3 oynadım onda da sorun yok. Şimdi sorun ekran kartında mıdır, yoksa driver fail mi oldu acaba? Kartı 6 aydır kullanıyorum ilk defa oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 dün benimde memory leak'ten oyun göçtü, dünden önce mavi ekran aldım herhangi bir ısınma veya stress eden durum olmadığı halde. sanırım nvidia son driverda sıçırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Memory Leak'tendir, PC'yi tamamen kapat(power down), tekrar geri aç ve devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Öyle yaptım bir daha aynı sorunu yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar