Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Nasıl arayacağımı bulacağımı bilemedim, burdan sonuç alamazsam satan firmalarla mailleşeceğimde pek yanaşacaklarını düşünmüyorum şahsen. Şu; Bunun çalışma mekanizması, kumandası, planı içeriğini digital olarak nerede bulabilirim? Gerekli olan elektrik kaynağı, motor gücü vs nerden öğrenebilirim? Resimdeki babayı(bariyeri) autocad çizimi şeklinde bulsam yeter diye düşünüyorum. Varmı konularla alakalı olan babalara meraklı birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi bunlar çok şerefsiz oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bu işine yarar mı http://www.whiterose.com.tr/images/dosyalar/af8f4783704719d1d44.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 aynen bu baya bir işimi görür, şmdi bunu autocad e atıp boyutlarını değiştrmek kalıyor geriyor. Çok makbule geçti teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 rica ederim. autocad çizimi için elektrotekno'ya bakardım aslında belki vardır ama bakamıyorum, 2 yıl önce mail değiştiriyim dedim tekrar aktivasyon kodu gönderiyomuş adamlar, o da gelmedi siteye de bakan yok galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bulunurmu ki orda? şunlarla kardeşime çizdirebilirim diye düşünüyorum motoru falan. çok teşekür ederim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar