Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz SUV

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

Jeeztro said:

4 yıl civarı terios kullandım 2004 modeldi. her türlü sorunu cevaplayabilirim hatırladığım kadarıyla.

yol tutuşu falan nasıl, performansı iyi mi, masraf çıkarıyo mu sağlam mı vs gibi genel görüşlerini yazarsan sevinirim

benim kullandığım kasa buydu. eskisi yani.

ya kısaca özetleyeyim, arabadan ne bekliyorsun olay bu. ben bu arabayla her yola girdim, her yola yaani. çamur, kar, buz, asfalt ne bileyim taş, kum vs. bir kere yolda kalmadım, off roadcu değilim ama neler yaptım neler.

düşük hızda araba kesinlikle rahatsız etmiyor onu söyleyeyim. kutu gibi araba zaten, tam şehir içi aracı. trafikte falan inanılmaz rahat, park etmek vs de öyle. performansı kötü tabi ki, bendeki 1.3 benzinli 65 beygirdi (sallamış olabilirim beygiri). ilk üç viteste sorun yok, fakat sonrasında işte adamı üzmeye başlıyor.

ben dediğim gibi uzun süre kullandım, 80k civarı yol yapmışımdır sanırım, tek bir tane sorun yaşadım. o da motor bloğunda çatlak oluştu iki kaynak yaptılar geçti.

sağlammı sorusuna gelince, sanırım 3 tane kaza yaptım. araba sağlam değil, insana o güveni vermiyor. çok şükür benim kazalarda bir şey olmadı, ama olabilitesi yüksek. epey göçmüştü çünkü araba.

genel olarka iyi, yol tutuşu vs gayet güzel. uzun yol yaparsan üzülürsün, eğer iri yarı bir adamsan eğer, yanındaki koltukta esnin gibi birinin olması mümkün değil. biz abimle yanyana bindiğimizde kendimizi pegasus uçağında gibi hissediyorduk. bildiğin birimiz azıcı öne doğru eğiliyordu ki şöförün sağ dirseği çarpmasın diye. arka koltuk mesafesi çok dar ve rahat değil.

ama işte, ben bu arabayla range roverların, rav 4 lerin falan çıkamadığı yerleri çıktım. hafif araba çünkü, oyuncak gibi bir şey. özellikle köy yeri vs gibi yerlerde inanılmaz avantajlı bir araç.

benim anlattıklarım eski kasa için, yenilerinin tipi falan daha güzel, en azından bir şeye benziyor. onların da sahiplerinden yorum al derim.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

LAN MOTOR ORTADAN IKIYE AYRILMIS MANYAK MISIN SEN
NORMAL MI SENCE BU
LAAAK DIYE BLOK AYRILIYOR

abi... normal mi dedim, onu demek istedim zaten bir önceki mesajımda yahu. oldu lan işte sorun bu yani. iyi ki olmuş falan mı dedim. tek derdimi anlattım işte ? ben demiyorum ki çok basit bir şey falan... zaten gribim terliyorum, yakarım bu forumu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o işe ben de çok heves ettim. sanayide tanıdğı bırak arada sevişiyor öpüşüyor olman lazım ustalarla, oradan çıkmıyor olman lazım. linkini verdiğim arabanın içi bile hayvan gibi yapılı işte. 24-25 e de alınır. rengi de harika. ciddi ciddi ben mi alsam diye düşünüyorum şu an adfghh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...