BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ben o tarif ettiğim kartla Antalyaya gittim odan biliyorum babam almıştı güze arabaydıda adamlar sibiryaya göre yapmış türkiyeye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 türkiye için yapılmasada jack of all trades. dağda bayırda fırtınada orda burda kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 RamsesII said: Jeeztro said: 4 yıl civarı terios kullandım 2004 modeldi. her türlü sorunu cevaplayabilirim hatırladığım kadarıyla. yol tutuşu falan nasıl, performansı iyi mi, masraf çıkarıyo mu sağlam mı vs gibi genel görüşlerini yazarsan sevinirim benim kullandığım kasa buydu. eskisi yani. ya kısaca özetleyeyim, arabadan ne bekliyorsun olay bu. ben bu arabayla her yola girdim, her yola yaani. çamur, kar, buz, asfalt ne bileyim taş, kum vs. bir kere yolda kalmadım, off roadcu değilim ama neler yaptım neler. düşük hızda araba kesinlikle rahatsız etmiyor onu söyleyeyim. kutu gibi araba zaten, tam şehir içi aracı. trafikte falan inanılmaz rahat, park etmek vs de öyle. performansı kötü tabi ki, bendeki 1.3 benzinli 65 beygirdi (sallamış olabilirim beygiri). ilk üç viteste sorun yok, fakat sonrasında işte adamı üzmeye başlıyor. ben dediğim gibi uzun süre kullandım, 80k civarı yol yapmışımdır sanırım, tek bir tane sorun yaşadım. o da motor bloğunda çatlak oluştu iki kaynak yaptılar geçti. sağlammı sorusuna gelince, sanırım 3 tane kaza yaptım. araba sağlam değil, insana o güveni vermiyor. çok şükür benim kazalarda bir şey olmadı, ama olabilitesi yüksek. epey göçmüştü çünkü araba. genel olarka iyi, yol tutuşu vs gayet güzel. uzun yol yaparsan üzülürsün, eğer iri yarı bir adamsan eğer, yanındaki koltukta esnin gibi birinin olması mümkün değil. biz abimle yanyana bindiğimizde kendimizi pegasus uçağında gibi hissediyorduk. bildiğin birimiz azıcı öne doğru eğiliyordu ki şöförün sağ dirseği çarpmasın diye. arka koltuk mesafesi çok dar ve rahat değil. ama işte, ben bu arabayla range roverların, rav 4 lerin falan çıkamadığı yerleri çıktım. hafif araba çünkü, oyuncak gibi bir şey. özellikle köy yeri vs gibi yerlerde inanılmaz avantajlı bir araç. benim anlattıklarım eski kasa için, yenilerinin tipi falan daha güzel, en azından bir şeye benziyor. onların da sahiplerinden yorum al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 OHA LAN OHA tek bir sorun olustu o da motor blogu catladi ne demek lan ahaahahahaahahah araba ortadan ikiye ayrilmis tek bir sorun oldu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi sıkıntın mı var, tek bir sorun oluştu evet ? tek sorun o ? bu sorun elektrik bandıyla çözülebilir falan mı demişim ? tek bir sorunum oldu o da bu diyorum. keşke başka dertlerim de olsaydı falan mı deseydim ? ne sıkıntılı tiplersiniz anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 LAN MOTOR ORTADAN IKIYE AYRILMIS MANYAK MISIN SEN NORMAL MI SENCE BU LAAAK DIYE BLOK AYRILIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Karpuz gibi ayrilmis ortadan ikiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 aklıma dacia geldi ama fiyatını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 chrome said: LAN MOTOR ORTADAN IKIYE AYRILMIS MANYAK MISIN SEN NORMAL MI SENCE BU LAAAK DIYE BLOK AYRILIYOR abi... normal mi dedim, onu demek istedim zaten bir önceki mesajımda yahu. oldu lan işte sorun bu yani. iyi ki olmuş falan mı dedim. tek derdimi anlattım işte ? ben demiyorum ki çok basit bir şey falan... zaten gribim terliyorum, yakarım bu forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi senin hararet musurun bozulmus, atesin aslinda sandigindan cok yuksek. cigerin ortadan ikiye ayrilabilir. ama dert de etme bi bantla tuttursan gecer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Hahahahahaah ulan amma eglendim gece gece yaa. Gecmis olsun kaarsim bol su ic. Iyilesene kadar ejekulasyondan uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bu arada ben catlamis motor blogu ile 10k km falan gittim. Sfghfdds abartilacak bir sey degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 benim de iki bronsum patladi, kaburgam kirilip cigerimi deldi. bir cigerim sondu ama herhangi bir sorunum yok. kalkip kosmaya devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Saka mi gercek mi bu lan? Gercekse komik degil cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 hala oksurunce yanlarim agriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Gecmis olsun karsim. Sigara falan icme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 4x4 3.7 motor araca lpg takmak nasıl bir kafadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Selam, Son mesajlara bakınca özel bir kafa gerektirmediği kanaatindeyim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Jeeztro sağol geniş kapsamlı bilgiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 RamsesII said: 5. Lada Niva (o bir efsane..) adam arabayı ne yapmış lan. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-dikkat-satisa-geldik-239733145/detay alasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 imam işte benim de hayalim o. TEmiz bir tane denk getirip 5-10k TL harcayıp aracı full figured bir hale sürmek ki bu araç buna çok müsait. Bir hobbi olur bunu o şekilde yapmak bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi o işe ben de çok heves ettim. sanayide tanıdğı bırak arada sevişiyor öpüşüyor olman lazım ustalarla, oradan çıkmıyor olman lazım. linkini verdiğim arabanın içi bile hayvan gibi yapılı işte. 24-25 e de alınır. rengi de harika. ciddi ciddi ben mi alsam diye düşünüyorum şu an adfghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi bu kadar detaylı yapmasan da belli kitleri (yükseltme kiti, geniş lastikler, klima vs gibi) alıp taktırabilirsin arabaya.Parana bakar imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ama şu araba resmen ufkumu genişletti. lada niva da fena potansiyel varmış. olmadı ben gideyim canlı göreyim şu arabayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 olmaz mı imam ya, modifiye konusunda en potansiyelli araçlardandır lada niva. Bu custom kitleri de türkiyede filan satılıyor, alıp taktırıyorsun üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar