darkageman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Öncelikle herkeze selamlar. Bazı forumlarda şu ayarı kapatırsan veya şu ayarın şu özelliğini açarsan daha fazla performans alabilirsin gibi yanıtlar gördüm. Açıkcası kararsız kaldım. Hangi ayarları açarsam veya kapatırsam oyun içi performansım artabilir bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. AMD kullanıcısıydım pek NVİDİA'dan açıkcası anlamıyorum. Ekran Kartım Evga gtx 960 4 gb versiyonu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 herkezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Spelling =/= Grammar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Şukuladım güldürdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 hepsini kapa 640x480 res Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 AA'yı kapa veya FXAA kullan. Ambient Occlusion'u kapat veya SSAO kullan. Shadows'u da gene kısabilirsin. Bunlar harici oyuna ve donanıma göre View Distance, Texture Quality çoğu zaman ilk kısılması gereken ayarlar. En basidinden çoğu iyi grafikli yeni oyunda 1080p'de Ultra Texture Quality'yle High arasındaki farkı gözle zor görürsün, Ultra Texture'ları genel olarak 2K ve üzeri çözünürlükler için yüksek detaylı yapıyorlar ancak VRAM kullanımında kabak gibi gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Baisidindennnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar