Auberon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Selamlar, bu akşam firefox u açtığımda anormal yavaşlağını gördüm sadece facebook ve pati açıkken 300 MB civarı memory kuulanımı gösteriyor ve sıklıkla donuyor. Güvenli kipte açtığımda ancak 120 mb civarına indi ancak o halde bile cpu kullanımı ara ara %2 3 e fırlayıp duruyor sorun ne olabilir fikri olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Extentionlardan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Memory sorun degilde su flash player ne olcak ya? Acayip islemci kullaniyor gicik ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Genwa said: Extentionlardan olabilir. güvenli kipte bile donma yapıyor noluyor bir türlü anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 %2-%3 CPU'da ne var abi? Normal yer yer. Ram kullanimi da Firefox ne varsa kullan modunda, az ram varsa sende baska bir tarayiciya gecme vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 8gb ram var makinede ama sadece pati açıkken bile donma yapıyordu, firefox u komple baştan yükledim birde antivirüs taraması yaptırdım bişi bulamadı ama sorun düzeldi donmalar kayboldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 GERGE said: %2-%3 CPU'da ne var abi? Normal yer yer. Nası 3% filan ya ? acaba benim gpu damı sorun var. Eco mod yetmiyorda CPU mu kullanıyor. hurriyet.com.tr gibi sitelere girince filan öküz gibi plugin container cpu kasıo. Firefox değil. Extra bi plugin de kullanmıyorum. İlginç pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Firefox bende de 1-2 haftadır acayip yavaşladı. Tek sekmede gmail açarken bile kasıyor deli gibi,video izlerken 2. - 3. video da direk flash eklentisi göçüyor.4-5 yıldır aynı extensionları kullanıyorum.Bir de ssd üzerinde kurulu OS.8gb de ram var.Sanırım son update ile zıçtılar lakin chromeda hiçbir sorun yok. Bu akşam FEBE ile backup alıp 0 dan kurmayı deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar