Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 [Bu mesaj Tedicit tarafından 04 Ocak 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Tedicit tarafından 04 Ocak 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1- daha küçük olabilirdi 2- Sticky leri muhakkak okumalısın 3-horace seni yapacak[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Basarili hos bi çalisma olmus ama resmin bazi yerleri fotografi çekerken parlamis sanirim?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İlk başta sağ taraf bitmedi sandım.Ama sonra perde olduğunu anladım =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Jp. iki düşüncen de doğru. ehu. sağ taraf bitmemiş ve perde. güzel olmuş. bol bol görmek isteriz çalışmalarını. bok atabiliyo muyuz resimlere?[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yerdeki soganlar da golge yiyebilsinler. bence cok guzel olmuş.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sufer olmus calisman, eline saglik.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: lord_elvyn, 05 Ocak 2005 20:45 tarihinde demiş ki: yerdeki soganlar da golge yiyebilsinler. bence cok guzel olmuş. nar bence onlar hehe. ben de begendim guzel olmus.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ikinci resimin sağ tarafı boyamayı unutmuşsun gibi duruyor(e haliyle beyaz zaten de...) neden böyle bir izlenim oluşturdu bilmiyorum ama hmmm... edit: photobucket.com güzel bir yerdir, tavsite ederim, söyliyim dedim edit2: bu bitmemiş hali mi? ona göre susacam [signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 [Bu mesaj Borbag tarafından 05 Ocak 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Borbag tarafından 05 Ocak 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bir resim hiç bitmeyen bir yolculuktur diyecem çok felsefik olacak.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Cok yalan bi laf edersin diyicem bende o zaman.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 resim bir rafa kaldırmazsam surekli bir yeriyle oynamak kurcalamak istegi dogar icimde aaa burayı yalnıs yapmaısın veya aa burası yamuk olmus vs. bazen sadece tek bir çizik atarım geri yerine koyarım. sana da oluyordur buyuk ihtimalle.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Borbag, 05 Ocak 2005 22:28 tarihinde demiş ki: bu bitmemiş hali mi?evet daha bitirmedi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 O tülün vazoya düşüp üzerini kaplama olayı dehşet olmuş... Gerçekten sanat bu :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: lord_elvyn, 05 Ocak 2005 23:22 tarihinde demiş ki: resim bir rafa kaldırmazsam surekli bir yeriyle oynamak kurcalamak istegi dogar icimde aaa burayı yalnıs yapmaısın veya aa burası yamuk olmus vs. bazen sadece tek bir çizik atarım geri yerine koyarım. sana da oluyordur buyuk ihtimalle. desene o yüzden hiç bir çalışmanı göremiyoruz... ilginçmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: lord_elvyn, 05 Ocak 2005 23:22 tarihinde demiş ki: resim bir rafa kaldırmazsam surekli bir yeriyle oynamak kurcalamak istegi dogar icimde aaa burayı yalnıs yapmaısın veya aa burası yamuk olmus vs. bazen sadece tek bir çizik atarım geri yerine koyarım. sana da oluyordur buyuk ihtimalle. Yo olmaz bana, aklıma birşey gelir takılrı benım catlatır kafımı, onu kusana kadar cizerim sorna bitmiştir, bir dahaki kafamı kemiren fikre gecerim. Valla yok o kadar zamanım benım raftan indir kaldır kurcala falan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 biter bitmez çok göreceli o.[signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 resim asla bitmez. yapan bitti demedii sürece. mona lisa da bitmemiş bi tablodur mesela :)[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 güzel olmuş eline sağlık. sağ taraftaki perde her ne kadar beyaz da olsa tonlama istiyor bence. çünkü resmin geneli tonlamalı. bu yüzden bitmemiş izlenimi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yahu bitmemiş zaten! daha girmemiş oraya. annatamıyorum ki.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 horacem grafikerim! yapabilin mi böyle şeyler? ucube ucube yamuk yumuk tipler çiziyon..:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 onnarı da ben yapmıyorum zaten bilgisayar yapıyo.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 benimki niye yapmıyo? bozuk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar