guncel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 1 dk süren bir esinti olsa bile boynuma bir ağrı saplanıyor :) fıtık belirtisi mi acaba MR çekmediler ama diğer kontrollerinde sorun yok dedi doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 boyun düzleşmeside olabilir. spor ve kültür fizik hareketleri paklar seni. masa başı iş yapıyorsan da şu klasik esneme ve rahatlama hareketleri ile düzgün oturuş pozisyonu kasacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 atkı tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 sebebini merak ediyorum 1 dkyla 1 gün geçmeyen ağrı oluşuyor 100 defa kıtlatıyom çeviriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 incelemelik kıtlama değil, bunlardan sana uygun olanları yapacaksın. Belide güçlendirmek lazım(herkese lazım tabi). Benimde boynum çok hashastı spora asıl başlama nedenim. Şimdi kuvvetlendi bel ve boyun ağrısı kalmadı artık ama yinede dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 1 sene civarı min. 1 saat bunlardan yaptım, belli bir kondisyona geldi fakat herhangi bir yerde cam açık kalsın hemen bir ağrı saplanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 abi sende gençlikte elense çeken akraba eksikliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar