Certhas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Selam. Bir konuda bilirkişilerin görüşüne ihtiyacım var. Biraz ayrıntılı bir şekilde yazacağım iyi anlaşılması için. Elektronik ürün satan bir Türk firmasının internet sitesi üstünden monitör satın aldım 1 Ekim'de. Almadan önce ölü piksel garantisi olduğu konusunda bilgilendirildim, daha sonra ürün elime ulaştığında iki tane ölü piksel çıktı. 7 gün içinde iade hakkım olmasına rağmen şirketin sahibi 1 hafta içinde hallederiz, ithalatçı şirketi iyi tanıyoruz dedi. Ben de iade yerine ürünün değişimi için beklemeye başladım. Sonra monitoru garantiye gönderdik dediler, bir hafta sonra aradım. Monitoru yanlış yere göndermişler, başka bir yere göndereceğiz dediler. Birkaç gün sonra mail attılar ve ikinci yere gönderirken monitör kargoda kırılmış. Kargo ile iletişime geçiyoruz gibi bilgiler verirken 20 gün geçti. Ben de bugün artık bu işten biraz sıkılarak iade talebinde bulundum. Toplamda 30 günü geçmedi ve eğer iade yapmayı redderlerse benim bu konuda bir hakkım bulunuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Tüketici hakem heyetine git elinde evraklarla aynen bu sekilde dilekçe yazarak... http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=hakemheyetibul_tr&open=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 İçinize sinmeyen ürünü direk iade edin abi. Burası Türkiye. Öyle "hallederiz" lere kanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Iyi oyalamislar seni direk iade yapicaktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 enayi yerine koymuslar afedersin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Hangi firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 iade imkanı varken neden iş çıkarıyorsunuz hem kendinize hem karşı tarafa. Gönder gitsin. Online sitelerin %90'ı bol yokuşlu zaten. Uğraşmaya hiç değmez canınız sıkılmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 garantisi biziz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Açıkçası birebir konuşmamızda iyi bir intiba bıraktıkları için ve kısa sürede çözüleceğini belirttikleri için değişim tekliflerini kabul ettim. Mail attım, yarın cevap vereceklermiş. Umarım bir sorun yaratmazlar da, ekstra uğraşmak durumunda kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar