BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=kwwTVbpewZA&t=20 Abi Behzat Ç. İzlediğimden midir nedir? Şurda HArunun Gökhan Senin Derdin bu muydu? Derdini zi***** demesini beklemiyo musunuz? Yane o kadar ironik sormuş ki adam. Bi bende mi var bu huzursuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Saniye 20 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sağdaki laci yakayı bana benzetiyorlardı bi ara -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 BonePART said: Saniye 20 bu arada. bende bekledim yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bu kadar kilo vermeseydi daha cok beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 behzat ç. yi bir bölüm bile izlemedim bilmiyorum ve senin öyle demesini bekliyordum demene rağmen öyle diyecek sandım bir an ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar