Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam 6s aldığımdan elimdeki telefonu satmak istiyorum. Biraz piyasaya baktım sanırım 1200 doğru bir fiyat gibi geldi. Ufak tefek çizikleri ve darbe izleri var görsellerde. Ankara içi elden verilebilir.

Mesaj tarihi:
Camdakiler tozmu çizikmi belli olmuyor...

çizikse 900 civarı olur yoksa 1000 civarı fazlası olmas 1100 demişsinde paticik 1000 yap pati dışı 1100 yap bence ;)
Mesaj tarihi:
kozmetik sorunu yoksa daha düşme piyasasının altındasın şuan , bende space grey 16gb satıcam bu aralar , swaplatabilirsem 1400 , swaplatamazsam 1200 e vericem
Mesaj tarihi:
Kozmetik olayını geçtim ondan başka bir sürü sorulacak soru var.

İlk olarak yurtdışı mı yurtiçi mi? Yurtdışı ise kimin üzerine kayıtlı, yarın öbür gün silinme gibi durumlar oluyormuş.
Yurtiçi ise nereden alınma. Daha doğrusu garantisini kim sağlıyor? Garanti daha ne kadar var falan filan.

Açıkçası kozmetik olarak benim gözüme baya sorunlu gibi geldi. Üst ve alt tarafta baya kırık var. Yan taraflarıda darbe dolu.

Yurtiçi ve garanti bitimine 1 yıl varsa belki 1k eder.
Mesaj tarihi:
Yurtiçinden alınma Turkcellden. IMEI ile ilgili bir sıkıntısı yok yani. Garantiyle ilgili soruya bir üstte cevap verdim. Eve gidince ufak bir video çekeyim bari net değil sanırım detaylar.
  • Yeni Oluştur...