Editor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Evet teoride yapabilirsin ama Lisansa aykırı ;) Yani ben tavsiye etmiyor önermiyorum. Blocklanma ihtimali yüksek. Ayrıca fiyatlar gayet uygun ne gerek var riske ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 100. Satışa ulaştık bugün Teşekkür ederim herkese ;) Önümüzdeki hafta Kampanya Yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Evet kampanyamız: 2 Tane Win10 Enterprise alana 1 Adet Office bedava 3 Adet Win10 Pro Alın sadece 2 Adet parası ödeyin. 3 Adet Office Alana 3 Adet Win10 Pro ÜCRETSİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Sayın Editör Bey, lütfen özel mesajınızı kontrol eder misiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Evet arkadaşlar Artık BTC de kabul ediyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Editor said: Office 2016 Professional Plus - 55TL -Sınırlı sayıda bu duruyor mu? bir de makine başına multi kurulum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Evet Sipariş verdim Pazartesi gelecek tüm stok Malesef officelerde yok Multi... VOlume lisans gerekli onun için. Yada Yıllık ödeme ile verebilirim 5 Makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 önümüzdeki aya bitirmezsen stokları, en azından 1, 2 office pakedi alacağım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Öh benim bilgisayar yüz kez format yiyor hala, tek kuruluma da 55tl biraz fazla yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 tek bilgisayara kurulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Corel Draw X7 bulabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 MrLevie said: Öh benim bilgisayar yüz kez format yiyor hala, tek kuruluma da 55tl biraz fazla yahu öyle değil PC de 3 parça değiştirmediğin sürece ömürboyu format at kullan Peregrin said: Corel Draw X7 bulabilir misin? Yok eskiden vardıda şuan yok talep olursa çok yada gelirse haber veririm... Ama editor yaaaaa diyip geçebilirsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 3 adet istiyoruz, ona gore fiyat ver iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 perg... baktım gelmiyor bize malesef key ama şöyle bi durumvar istersen sitesinden komisyonla sizin yerinize 3 key student key alabilirim. Normalde 600€ küsür student versionun bi farkı yok 99€$ a satılıyor 21€ komisyonla 120€ a key başına anlaşabiliriz. -office 2016 hakkım bitti bu arada Yeni üyelik almam gerekecek o zamana kadar yani ben 5000$ bulana kadar bekleyeceksiniz :) Diğer keyler devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 3 ayri key mi vereceksin yoksa 1 key 3 ayri makinada kullanilabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 *Install up to 3 copies per household diyor... yani buna göre 1 tane yetio ozaman size Ama ip check ediyorsa locationda sorun çıkabilme ihtimalide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 oyle diyorsa 1 key isimizi goruyor bence. yanlis mi anliyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Evet yasal olarak 1 ev içindeyseniz ;) sorun yok Özele gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 office 2013 pro ve windows 10 pro için teşekkürler, her şey sorunsuz, herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Üstat selamlar, bir adet daha windows 10 pro key var mıdır? Okuldan bir arkadaş istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 MAK W10 Pro var mı? fiyat ve ödeme yöntemi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Diğer key satanalara ne oldu ya, vardı bir kaç kişi daha. Editör key piyasasına darbe yapıp şikayet mi etti hepsini ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Office disinda tumkeyler var ozelden ulasabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 bonuSimo said: MAK W10 Pro var mı? fiyat ve ödeme yöntemi nedir? 55TL paypal olursa 60TL Bitcoinde aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 [center]HERKESE Win10 Fırsatı Bağış Yapıyoruz... Win10 Upgrade e hazır win8.1 lerde Damping!! Ne mi yapmanız gerekiyor ? www.charitywater.org a giriyorsunuz 10$ Donate yapıyorsunuz Dekontun gitmesi için mail olarak: [email protected] u yazıyorsunuz Sonra isminizle gelip bana bildiriyorsunuz ve win8.1 inizi alıyorsunuz... Hadi bakalim... Cuma günü son stoğum 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar