barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 OF TUF shaman :( ne güzel günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 şurada küçük bir gnome mage varmış şurada küçük bir gnome mage yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Ben 2-3 Epic ve TUF, gerisi mavi itemlarımla high warlord warlocku duelde tek sag click+eart shockta almıstım bi kez sdfs. her bişi critlemişti trinket filan da dahil. saçma sapan bir olay oldu. adamın dediği şey WTFPWNWINDFURRYESCRIT gibi bişiydi. sonraki bütün duellerde %80 altına indiremedim adamı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 bg'de birinden kaçarken, yanından geçtiğim adama sağ tıklayarak tek vuruşta öldürmüşlüğüm vardı. gnome mage'in elleri havadaki süzülüşünü hiç unutamadım. efsaneydi gerçekten. oyunda gelmiş gelmiş en op şeydi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 abi o silahtan değildi. Windfurry ve ES yüzündendi. Warriorlara da frostshock. Shaman o kadar silkti ki o süreçte, ondan sonra asla adam etmemeye and içtiler. earth shield geldiğinde çok optu bir de resto. PTR'de duel yapıyordum. Adamın biri reportlicam hack yapıyorsun diyordu. canım %95 altına inmemişti dogru duzgun heallamadan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 UBRS raid olarak girildiği dönemde de off-tank girebiliyordu mavi gearli bir shaman cok rahat. Hatta bizim serverda onyxia'nın onyxia olduğu sırada bir shaman tanklamıştı main tank olarak ve kesmişlerdi filan. ne günlerdi be. windfurry totemli rogue ve warriorlar filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 barbu said: UBRS raid olarak girildiği dönemde de off-tank girebiliyordu mavi gearli bir shaman cok rahat. Hatta bizim serverda onyxia'nın onyxia olduğu sırada bir shaman tanklamıştı main tank olarak ve kesmişlerdi filan. ne günlerdi be. windfurry totemli rogue ve warriorlar filan :( Rockbitter weapon vardı da vakti zamanında şimdi sikinti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Eveet 4 setlendim şimdi güzel mi güzel vuruşlar yapıyorum. Xhul faytı çok zevkli oluyor. Shaman çok güzel gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar