Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bi gaza gelip aldığım mba'yı bi gaza gelip aldığım led tvye nası bağlıcam? Tam on liralık mini displayport to hdmi kablo alcaktım ki bi arkadaşım hdmi 1.3 olmazsa (versiyon mu oluyor bu şimdi?) 1080p alamazsın, o on liralık mini dp-hdmila 480p alırsan şanslısın dedi 1080p görüntüyü en ucuz neyle sağlarım? Belkin'in 4 metrelik kablo 100, 2 metreliği 57 lira. İlla o parayı gömmem mi lazım? Ve hatta o parayı gömünce kesin fullhd görüntü aktarabilecek miyim? O kablolarda da 1.3 falan bişey yazdığını göremedim ama 4k diyo gerçi kesin aktarıyodur ya. Ama on liralıkla aktaramama olayı gerçek mi yalandolan mı? bu arada tvnin kulaklık çıkışı muhtemelen laptopunkinden kötüdür, rca girişi var çıkışı yok bi de anlamsız bi şekilde (lg 42lv3550, eski bir şey biraz) o yüzden sesi direkt laptoptan alayım diyorum. Bu sebepten hdmi yerine dvi mı alayım yoksa gerek yok mu öyle bi aksiyona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 HDMI kabloun iyisi kötüsü olmaz. HDMI adı üstünde dijital data iletir. Ne kullanırsan kullan aynı kaliteyi alırsın. Seni limitleyecek şey display porttan alacağın çıkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Hea o zaman onu on liralık almiyim. Bu hdmi 1.3 meselesi kablo değil de hdmi çıkışıyla alakalı bir şey mi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 gerek yok, hdmi ile alırsın seside dvi kullanmana gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Ikisi de. Hem cihazin hem de kablonun sana lazim olan versiyonu desteklemesi gerekiyor. Versiyon arttikca stream edebilecegin bandwidth artiyor gibi dusun. Haliyle 1.4+ ile sikinti yasamazsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Şimdi tam bir açıklarsan yardımcı olmaya çalışalım. TV girişin HDMI Ünite çıkışın ne? Display port mu?VGA mı yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 İkisiyle de alakalı. Yazmış ya Macbook Air'deki miniDP'yi TV'deki HDMI'a bağlıyor. DP > HDMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mba'da thunderbolt, usb ve 3.5mm jak çıkışı var sadece. Tv fullhd, hdmi ve sanırım dvi girişi var. Rca girişli ses sistemim var, tvde rca giriş var ama çıkış yok. Sadece optik çıkış ve 3.5mm jak çıkış var. Bu yüzden sesi 3.5mm jak ile mbadan ses sistemine verip dp to hdmi kablo ile de görüntüyü tvye vermeyi planlıyorum tvnin ses kartı laptoptan kötüdür diye. 1080p görüntü için yan sanayi ürünlerden uzak durmam gerekiyor anladığım kadarıyla, en ucuz hangi ürünü almalıyım? Belkinden aşağısı kurtarmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 display port cıkışı varsa her turlu besler 4k yı ya. macbook air 4k output verebiliyo muymuş peki? iris6100 mu grafik işlemcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Thunderbolt 2 destekliyo, benimki 2014 thunderbolt var sadece. Ama 4k 1080pden de yüksek değil mi? 1080p dediğimiz 4k mı oluyo? Tv 4k değil çünkü fullhd, 4k ultrahd mi oluyo uhd'den daha mı yüksek oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 şimdi display port da hdmi da dvi da birbirlerine rahatca convert edilebilen sistemler. dolayısıyla 10 liralık mini dp/hdmi cozumu seni kurtarabilir. ama 4k besleyebilmek ayrı bir olay. onun için hdmi kablo standartı değişiyor ama zannetmiyorum ki ceviricide bir değişiklik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 yeterince kafası karisti arkadasin yeter artik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 gerçi sen "bende display port yok ağbi" diyosun sanırım. ben de thunderbolttan neler yapabileceğini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 4k da 1080p nin 4 katı denebilir kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Thunderbolt 10gb/s, thunderbolt2 20gbs-4k diye geçiyo. Bu durumda thunderbolt 2k altarabiliyo demek mi bu? Ama tv full hd zaten, o 2k aktarsa da tv 1k sdf Thunderbolt mini dp olarak da kullanılabiliyor, yani mdp to hdmi'lar uyuyor. Naapsam 60 lira kabloya vereceğime popcorn falan alsam daha mı iyi olur ki. Baya da teknoloji özürlüyüm sanırım, hiç takip etmemişim son beş altı senedir. Popcornla torrentten direkt film indirebiliyor muyum hdd bağlayıp? Her formatı oynatıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Mini Displayport - HDMI kablosu alacaksın: ör: Sanalmarketim edit. Televizyon 1080p desteklediği için daha başka bir kabloya gerek yok, ha MBA ne oynatıp ne oynatamıyor bilemiyorum tabi. Displayport 2K ve üzeri cihazlarda tercih edilmesi gereken en düzgün bağlantı birimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bright said: Baya ayarsiz olmus bu chart zira hepsini sol alt koseye hizalayip da baktiginda bambaska oranlarda cikiyo o cozunurlukler arasindaki mesafeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Şekil yanlış evet. Şu daha bi düzgün: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 4gb lik MBA ile 1080p filmleri 10 TL lik dönüştürücü ile rahatça izliyorum. H265 codecli filmlerde bile yeterli geliyor donusturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ben hep 10tl lik donusturucu aliyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ben de on liralık alırım o zaman neyim eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar