Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mba-led tv bağlantı?

Drall

Öne çıkan mesajlar

Bi gaza gelip aldığım mba'yı bi gaza gelip aldığım led tvye nası bağlıcam? Tam on liralık mini displayport to hdmi kablo alcaktım ki bi arkadaşım hdmi 1.3 olmazsa (versiyon mu oluyor bu şimdi?) 1080p alamazsın, o on liralık mini dp-hdmila 480p alırsan şanslısın dedi
1080p görüntüyü en ucuz neyle sağlarım? Belkin'in 4 metrelik kablo 100, 2 metreliği 57 lira. İlla o parayı gömmem mi lazım? Ve hatta o parayı gömünce kesin fullhd görüntü aktarabilecek miyim? O kablolarda da 1.3 falan bişey yazdığını göremedim ama 4k diyo gerçi kesin aktarıyodur ya. Ama on liralıkla aktaramama olayı gerçek mi yalandolan mı?

bu arada tvnin kulaklık çıkışı muhtemelen laptopunkinden kötüdür, rca girişi var çıkışı yok bi de anlamsız bi şekilde (lg 42lv3550, eski bir şey biraz) o yüzden sesi direkt laptoptan alayım diyorum. Bu sebepten hdmi yerine dvi mı alayım yoksa gerek yok mu öyle bi aksiyona?
Sosyal ağlarda paylaş

Mba'da thunderbolt, usb ve 3.5mm jak çıkışı var sadece. Tv fullhd, hdmi ve sanırım dvi girişi var. Rca girişli ses sistemim var, tvde rca giriş var ama çıkış yok. Sadece optik çıkış ve 3.5mm jak çıkış var. Bu yüzden sesi 3.5mm jak ile mbadan ses sistemine verip dp to hdmi kablo ile de görüntüyü tvye vermeyi planlıyorum tvnin ses kartı laptoptan kötüdür diye. 1080p görüntü için yan sanayi ürünlerden uzak durmam gerekiyor anladığım kadarıyla, en ucuz hangi ürünü almalıyım? Belkinden aşağısı kurtarmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi display port da hdmi da dvi da birbirlerine rahatca convert edilebilen sistemler.

dolayısıyla 10 liralık mini dp/hdmi cozumu seni kurtarabilir.

ama 4k besleyebilmek ayrı bir olay. onun için hdmi kablo standartı değişiyor ama zannetmiyorum ki ceviricide bir değişiklik olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Thunderbolt 10gb/s, thunderbolt2 20gbs-4k diye geçiyo. Bu durumda thunderbolt 2k altarabiliyo demek mi bu? Ama tv full hd zaten, o 2k aktarsa da tv 1k sdf
Thunderbolt mini dp olarak da kullanılabiliyor, yani mdp to hdmi'lar uyuyor. Naapsam 60 lira kabloya vereceğime popcorn falan alsam daha mı iyi olur ki. Baya da teknoloji özürlüyüm sanırım, hiç takip etmemişim son beş altı senedir. Popcornla torrentten direkt film indirebiliyor muyum hdd bağlayıp? Her formatı oynatıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...