Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Elimde bir tek sivi sogutma (CORSAIR H110) ile Logitech Touchpad kaldi. xhamsteri tvye stream leyip asilan yok mu abi. iste ona yariyo touchpad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 illa gunaha meze edeceksin touchpadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 eee noldu cthulu aldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 neyi aldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sanalmarketimden indirim kodu olan var mi sdfsd daha once hic kullanmadim ama bi sekilde ise yariyodur diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aranizda audi kullanan varsa bi tane audi polarim var kullanilmamis Bir de araba tavanina tutturmalik alti miknatisli kayak tasima kiti var. bu da kullanilmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Sevgili Yankı, dün akşam 4te verdiğin kargo 15 dk önce elime ulaştı. çok güzel paketlenmiş ve eksiksiz. Teşekkür ediyorum tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Gule gule kullan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Esh said: gtx 980 sarildi. geriye cidden ufak tefek seyler kaldi. wireless sorunu cekenler, N banta gecmek isteyenler usb stic i kacirmasin. wi fi sorunu olanlar, duvarlardan cekmiyor diyenler, 200mbitlik elektrik hatti uzerinden dagiticiyi kacirmayin. Razer imperator ve qck large pad (nip logolu) bundle i bile 100 liraya veriyorum. sifiri 300-350liralik mallar bunlar. şu wifi stick ve powerline adapter model ve fiyatı yazsana bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 sennheiser bluetooth kulaklik var elimde. FLX70 modeli. sifiri 100 lira falan 50 ye veriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Esh said: sennheiser bluetooth kulaklik var elimde. FLX70 modeli. sifiri 100 lira falan 50 ye veriim telefon için felan mı yankı yoksa dongleı var mı direk usbye girmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 telefon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 benim de gpu geldi, sifir gibi valla; socketlerin ustunu kapatan kucuk kapaklari bile takmis Esh saygi duydum. bu adam ne satiyorsa alin. surprizimi unutmus gerci xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 yolliyim onu da yarin sdfs. kablo yollicaktim esasen de bakiim baska ne bulabilirim egzantirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 adam bana bi hdd sarmis acarken paketi yoruldum kenara biraktim ertesi gun devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 fuarciliktan geliyoruz saralim o kadar da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ee ben ne alicam abi ? kaca alicam abi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bi tane ev telefonu buldum. hala ev telefonu kullanan varsa gondereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bana bisi gondercek miydin ya, araya at bunu da dicektim. dukkanda kullanirdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 dunyayi yolladim ya sana sdfsd al telefonu yolliyim istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 o kadar cok yolladin ki kasarlandim abi yetmiyo sanki ahahaha yok ya kalsin telefon da, ihtiyaci olan birine verilir muhakak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bu devirde kim ev telefonu kullanir abi. ben oteli cebe yonlendirdim, telefon takili bile degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 elimde bir adet e-sata/usb 2.0 hdd dock var. usbden yavas olur ama e-sata dan iyi yardiriyor. 2.5"-3,5" sata disk uyumlu var mi isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bir adet mac pro mouse ve external usb disket okuyucu buldum ayrica bos maxell disketler de var sdfsd var mi ihtiyaci olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Mouse çok güzelmiş. 15 liraya alırım. USB HDD disk kutusunu de alırım 15 liraya. Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar