undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: avp, 18 Ocak 2005 22:02 tarihinde demiş ki: kirilma bidanem bak sildim =) ayh =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tanışabilir myz die sorcaksn bu kadar :) soora telini alcaksn işi koycaksn nie bu kadar uzatıosnzki msn icq sanal deil reel takılalm[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bunların hepsi yalan en klasik tanışma taktikleri bunlardır: - Afedersiniz sizi bi yerden tanıyormuyum? İsminiz osmaniye mı(bu değişken tabi) Şu şu okulda okudunuz mu? Hmm osmaniyeye çok benziyorsunuz ama zaten osmaniye x senede bu kadar güzelleşmiş olamaz.. (son cümleyi kızın tepkilerini değerlendirten sonra söyle yada söyleme terslenebilirsin çnkü yada gülümser) -Saatiniz var mı? Sizi sürekli burda görüyorum, bu civardamı oturuyorsunuz vs vs.. -Ateşiniz var mı? (Devamı yukardakiyle aynı) Bu kadar aklıma geldi bu saatte..[signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 19 Ocak 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 emin ol hepsi hala işe yarıyor.. 8-)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kesişiyoz demişsin bakışırken hafifçe başınla selam ver baktın oda selam verdi gülümse filan sonra yanına git hal hatır sor birşeyler içermiyiz konusuna gir ondan gelen cevap ve hareketlere görede devam et muhabbete nedir bu kadar abarttığınız anlamıyorum ki hem kızla da bakışıyoz demişsin o da beğenmese bakmaz bakıp bakıp ta merhaba diyince terslicek değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sen daha bi kere kızla o tüm birbirinizi gördüğünüz anlar boyunca gülümseyip selam verdin mi emaleth in kız tavlama teknikleri var, onu bi oku allasen hehe[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 acaba hitLer gidip kizla tani$ti mi biz burda tarti$irken? =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kim tartışmış ki :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ay yine ba$ladik[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sağından mı kaLktın soLundan mı anLarız birazdan :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bugun huzursuzluk istemiorum hIh[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 o zaman usLu dur :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sen uslu dur alla alla sen yaration gergin ortamI allam ya lebbiiiiiim[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben hem gerer hem geveşetirim[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 çok yönlü bi patisin sen herhalde =) yada ortaya karI$Ik mI çIktIn nedir?[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sen bana ayak uydurma çaLışırsan yönünü şaşırırsın ona göre[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ii ii benim ztn daa ultima oynamam gerek gidiom ben hIh! wus sanet flam sanet rel sanet auhauahuahuauha[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gidemiorum =( böhü[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugbaZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler çıkma teklifine bir girin size konu açtım aslında bana yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: undomiel, 19 Ocak 2005 12:27 tarihinde demiş ki: gidemiorum =( böhü işte böyLe bir yapıştıLar mı başka bişey görmez gözLeri hadi koLaysa geL kurtuL şimdi :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sorunlularla ura$mak zorunda kalirlar bi de... You're gone away.. and don't see me here,anymore ...[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 önce biraz güldürmeye bak yanına bi arkadasın fln geldıgı zmn espri yap ama ınce bı espri yap kjı oda hjafiften sırıtsın daha sonra ona doru bak hafiften kes fln ondan sonra ztn enınde sonunda bi ara sana bakar ondan sonra sende ona ondan sonra teyy :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hemen bozuLurLar , yani bunLardan turşu kuruLmaz[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 espri yapmasini tawsiye etme cünkü espri yaptiklarinda ortamda souk du$ etkisi yaratan tipte olanlari da vardir (bkz: Mave)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: undomiel, 19 Ocak 2005 12:48 tarihinde demiş ki: espri yapmasini tawsiye etme cünkü espri yaptiklarinda ortamda souk du$ etkisi yaratan tipte olanlari da vardir (bkz: Mave) arada bir soğuk suya sokmak Lazım ki ayıLsınLar rüyadan[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar