Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 müracat undomieL :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mave, 18 Ocak 2005 20:18 tarihinde demiş ki: müracat undomieL :) Ha $öyle =) come to way =oP[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kadınLar böyLedir işte , ufak şeyLerden mutLu oLmasını biLirLer :P[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: undomiel, 18 Ocak 2005 20:34 tarihinde demiş ki: come to way =oP lol! [signature][hline][b]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 18 Ocak 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 =) ay cok eelendim bugun.finallerden sonra ilk defa bu kdr gulebildim=)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bi de böyLe nankörLerdir işte , erkek arkadaşLarı o kadar mutLu etmek için uğraşırLar , onLar geLir forumLarda eğLenir :P[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mave seni basima bekci mi diktiler ya =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 baş edemeyecekLerini anLayınca da böyLe " ya Lı yu Lu " konuşarak kırk yıLLık ahbab gibi davranırLar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 negzel negzel bugün eglence cok taraflı gidio sırada ne var bakalım konu sapıttı tabi bitti herhalde tavsiye bölümü[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mave, 18 Ocak 2005 20:51 tarihinde demiş ki: baş edemeyecekLerini anLayınca da böyLe " ya Lı yu Lu " konuşarak kırk yıLLık ahbab gibi davranırLar :) tabi böyle çevir kazi yanmasin cinsinden tiplerle muhattap olmak zorunda kalirlar bi de.[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 geneLde piLiç çevirmeyi tercih ederim :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 çevir çevir göbek yap sonra görürüz Mr.Tav i =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 niye canım bazı kadınLar sever göbekLi adamLarı , gerçi benim bu yaşıma kadar hiç göbeğim oLmadı ama :([signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Her$eyin bir ilki vardir =)))))))))[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yok yok bana yaramıyo , sende kiLo yapmazsın emin oL :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 her pilicin,ku$un..vs eti çevirilmez,çevirilse de yenmez,yense de kusturulur =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 piliçmi çeviriyoruz oy oy karnımda acıkmıştı hani he kim çeviriyor bunu heee[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bana bi yarim piliç werseniz yeter walla.. agzim sulandi yaw..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yazik ya $uraya bi kac kiz cagiralim bari de acLar doysun =) walla insan taxime cikamio bu sevgililer yuzunden sarilip yuruyolar ac var tok var dimi =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ewet istersin wermezler ne kötü...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 =) yaLan dostum[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 . [Bu mesaj avp tarafından 18 Ocak 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 *kirilir*[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kirilma bidanem bak sildim =)[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya kız sana bakıyorsa yani bundan eminsen ne diye düşünüyorsun ki?Asıl sorun cesaret.Ortama göre ana göre ne diyeceğini yanında karar verirsin.Daha önceki posta dediğim gibi veya git yanına seni hep burda görüyorum tanışabilirmiyiz v.s de..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar