ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Selam, Banka hesaplarına bakarken Türk telekomun ev telefonu faturasını gördüm. 58 TL mi ne gelmiş. Baktım sitesine, 28 TL'lik bir taahüt opsiyonu var galiba. Annem kullanıyor diye iptal edemiyorum. bari taahüte gireyim de ne ödeyeceğim belli olsun. Buradan da yazayım da farkındalık olsun sizde de. Belki siz de fazla fazla ödüyorsunuzdur. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ev telefonunu kullanmıyorsanız çok fazla 23 liralık tarifesi vardı her yöne 250 dk mı ne veren onu alın. tabi illa açık tutacağız diyorsanız. her yöne dakikası olmayan ev telefonu çok pahalı. özellikle cep aramaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Ev telefonu baya lüzumsuz günümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ya işte, telefon numarası yıllardır bizde. Herkes oradan biliyor diye kapattırmıyorlar. İkna ofisi varmış. Yarın iptal için gidip ucuz bir taahüt almayı hedefliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 https://ett.turktelekom.com.tr/bohm-misafir-fatura-sorgu.jsp suradan girip bakın. ben annem ve babamın uzerine ne var diye bakmıstım, 3 tane sabit hat aboneligi cıktı, kullanmadıkları ikisini kapattık. borc yoksa buradan cıkmayabilir tabi. e-devletten direkt abonelik sorgusu da yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 IP telefonlar var, sabit ücretsiz altyapı ile sunuyorlar. Şimdi sayamayacağım bir sürü artısı.. Kurumsal dışında var mı bilmiyorum ama bir göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 demişken end-to-end kriptolu VoIP ve mesaj app'leri: Open Whisper Systems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Gidip indirim istedim. 19 TL'ye 2 yıl / 3k dakika her yöne (almanya da dahilmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar