Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Araba çarpmış bir köpek bulduk. 3 hafta önce falan. tedavileri bakımı aşıları yapıldı. eve aldık bakacaktık fakat kedilerle anlaşamıyor ve zaman ayıramıyoruz. köpek çok güzel bi köpek. hani arasan bulunmaz. acil yuva arıyorum bi el atın. istanbul'dayım. kapıya kadar teslim ederim iyi bakacak biri varsa. 3.5-4 aylık yeşil gözlü kahverengi falan güzel köpek. foto da ekliyorum. baya hareketli bi köpek ona göre şey yapın. fotolara tıklayınca açılıyor da burda çıkmadı uğraşamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 çok bakmak istiyorum ama olmuyor yapacak bir şey yok. bu arada bacağında bir problem yok. iyileşti sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 http://s29.postimg.org/l8c8qad2f/image3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 cinsi nedir bunun, büyüyünce ne kadar oluyor? ben alabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi cinsi konusunda net bir bilgi yok. sokakta gezdirdiğimde herkes bunu soruyor. bir şey kırması ama ne kırması bilmiyorum. sahilde yürüyüşe çıkardığımda ilgi manyağı oluyor köpek. veteriner orta boy bi köpek olur dedi. bazısı king charles kırması diyor husky kırması diyen bile var dfs. benim kendi gugıl araştırmalarıma göre bu köpek en çok brittany spaniel cinsine benziyor. muhtemelen sokağa atıldı. kırma ama hangi ırkların bilmiyorum brittany yavrusu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 seninki sokak köpeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bilmiyorum valla neyin kırması da güzel köpek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar