Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğru mu? Etik mi?


MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ya çok kötü bir arada kalma mevzusu var. Yorumlarsanız sevinicem.. (isimler sallamasyon)
Şimdi çok yakın bir erkek arkadaşım (adı ahmet), onun 4 sene önceki kız arkadaşı (ismi ayşe) ve ben, anlatacağım olayın kahramanlarıdır.
Şimdi ahmet'in ayşe ile zamanında beraber olduğunu biliyorum ama hiç tanışmak nasip olmamıştı. Taki bir kaç ay önceye kadar. Ahmetle birlikte geldi oturdu muhabbet ettik daha sonra evine gitti.
O görüşmenin ardından, uzun süre msnde mesajlaştık boş vakitlerimnizde felan bayağı geyik çevirdik..
Daha sonra arkadaşım onla geçen tüm muhabbetleri görmek istediğini söyledi. Bende bana ait olan kısımları gösteririrm fakat ona ait olan kısımları gösteremem dedim, burdan kavga çıktı.
Ya sabahtan beri kapışıuyoruz msnde herifle, gecenin 4'unde kavga ettim çıktım eve geldim, içiom, 2 ucu boklu değnek misali, yaf cidden bu kadar kötü olmamıştı..

Ya kızlada bi dolu muhabbet etmişiz. Bi dostluk oluşmuş. Tamam eski kız arkadaşı felan ama nası göstereyim onun yazdıklarını elemana? Doğru mu yaf doğru mu sizce?[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adama gibi kız arkadaşındanda izin alırsa göstereceğini söylemen doğru bence. Sonuçta sadece sana ait değil onlar o kızında özel hayatına giriyor. Ayrıca o adamında böyle güven problemleri varsa heleki olayın içinde yakın bir arkadaşı varken, bu kötü. Ama göstermemeye hakkın var bence.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ismi geçen kızla aranızda bir şey yoksa kavga etmeniz boşa anlat arkadaşına böyle yanlış anlaşılmalar hep sorun çıkartır zaten.
seninde dediğin gibi sadece muha. ediyoruz diyeceksin olay bitecek.eğer arkadaşın sewiyorsa sende üstüne düşeni yapıp aradan tamamen çekilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bazı erkekLer bazı kadınLarı tapuLu maLı sandıkLarı için onunLa iLgiLi herşeyi biLmeye hakLarı oLduğunu sanırLar.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sen ayşeyle ahmet vasıtasıyla tanıştıysan bence her türlü ahmete göstermen gerekir. Ahmet sonuçta daha eski bi arkadaşın ve senin ona destek olman gerekir. Bu ayşe ve ahmet zamanında çıkmışlar ve ayrılmışlar ama demekki ahmet'te bazı şeyler halen bitmemiş ve ayşeyle ilgili şeyler ahmet'te merak uyandırıyo. Sen ahmet'in arkadaşıyım diyorsan eğer, ayşe'yle olan 3-4 günlük arkadaşlığını ahmet için bir kalemde silebilmelisin.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken,
en sevdiim hayvan çöldeki defe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence o mesajlari ona kesinlikle göstermelisin, yoksa hem onunla araniz bozulcak,hemde ay$eyle aranizda ciddi biseyler var sanicak.siz sadece arkadassiniz dimi ? yani ask-mesk olayi fln yok ? arkadas o mesajlari görüp birazcik bozulup ,kiskanclik krizlerine girebilir ama elden gelcek bisi yok.. msjlari göstermessen senin zararina olur, arkadasinida kaybetmek istemiosan bunu yapmalisin..tabi sen bilirsin.[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neden görmek istemiş ahmet, senin ayşeyle olan dialogunu?
bu elemanlar hala iletişimdeler mi? eğer öyle ise acaba ayşe ahmet'e seninle ilgili birşey mi dedi?
bence git önce ayşe ye konuyu anlat. ahmet geldi chatleri görmek istedi birşeyler mi oluyor da benim haberim yok fln tarzında. çünkü anladıım kadarıyla sen burda arada kalmaktan öte onların arasında geçen bi mevzuunun kurbanı olmuşsun. ayşe anlatırsa eğer durumu o zmn karar verirsin gösterip göstermemeye. eğer yok bir durum fln derse, ve sen ahmetle bu kdr kapıştıysa adam da bu kdr inatla görmek istiosa chatleri bence göster. ne olucak ki chat sonunda[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes""
Fedor Dostoevsky
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dost dediğin dostuna güvenmeli bence.Ben olsam inadına göstermezdim :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sonunda yolladım. Kaybettim psikolojik savaşı. Birde olay 2-3 saatlik muhabbet değildi. 3 mb lık log dosyası yolladım herife artık tahmin edin ne kadar muhabbet dönmüş arkadaşlık oluşmuş.
Ahmet bide bana güvenmeme hususunda değil, kıza güvenmeme hususunda bu tiribi yaptı. Zaten ben kendi mesajlarımı göstereyim dedim kabul etmedi hatta kendi mesajlarını gösterme onunkileri göster dedi üstüne.
Bide bunların üstüne gelişen çok farklı olaylar vardı. Mesela kız halen aşık 4 senedir ve az daha ölüyodu. 35 kiloya falan düşmüştü. Ve yemek yiyemiyodu felan. Neyse bole bi aşk vardı, olaylar vardı. Bu yüzden de tripler büyük oldu..
Ahmet 2-3 senedir bişi hissetmiyo zaten, ama kıza verdiği bir söz vardı her sene senede bir defa görüşecekler felan. Çok az olmakla birlikte, arada bir telefonda görüşüolar falan ahmet istemiyo çünkü..
Geem'in dediklerinin aynılarını ahmet bana soyluyodu işte. Benim aracılığımla tanıştığın için göstermek zorundasın diye. Zaten bu yüzden kötü duruma düştüm. Kendi değerlerimle çelişiyodu..
Arkadaşım aramızda ciddi bişi olduğunuda sanmadı sanmıyorduda. Dediğim gibi zaten kız halen aşık. Tamamen dostane bir muhabbetti, zaten ahmet'de aynı fikirde. Bende başta aramızda bişi var falan zannediyo sandım ondan bu tripleri var zannettim değilmiş..

Ama sonuçta hayatta boyle bir trip atmayan bir insan (zaten boyle davranışları olsaydı arkadaşım olmazdı), hayatta yaptığımız en ağır konuşmaları boyle boktan bi mesele için yaptık. (ağırlık derken arkadaşlığın bitmesi... Küfür, argo manasında değil, zaten yapmam da, herneyse..)
Sonunda yolladım tabi. Ama en güzel haberi sona sakladım. Yollarken yarısında iptal etti. Ve zaten yollaman yeterliydi dedi :) Belkide bi aşamadan sonra olay test'e döndü kimbilir.
Zaten kapadık ve kapadım konuyu. Bir daha boyle bişi yaşamak istemem. Allah düşmanımın başına vermesin.[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kiz ayagi g.t ayagi demisler.hic boyle olaylara girmiycektin .bende 8 senelik bir arkadasimla bir kiz yuzunden buna benzer bir olaydan dolayi kavga etmistik.daha sonra baristik.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...