deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Kaskonun yenileme tarihi geldi de, geçen sene 860 lira ödediğim Axa "hasarsızlık indiriminizi kaybettiniz" diyerek 1978 lira mı ne fiyat çıkarttı. Arkadaş 1100 lira mı hasarsızlık indirimi yapıyordunuz? Sigorta yaptırmanın mantığı ne o zaman? Hayır yaptığımı kazanın faturası da 500 lira mı ne yani. Aklım almadı nasıl bir hesap kitap var. Fiyatları VDF verdi gerçi, şimdi babamın sigortacısı var bir tane o araştırıyor ama VDF'nin bulduğu en hesaplı kasko Aksigorta'daymış onlar da 1420 lira demişler. Bu hasarsızlık indirimi bu kadar farkediyor mu? Cebimden yaptırıcam ona göre bu tarz 400 500 liralık onarımları lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 %60 a kadar falan hasarsızlık indirimi oluyor 2. yılda falan bazılarında yani 3 te 1 gibi ödüyorsun indirimi kaybettiysen bu şekilde farkeder tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yapı kredi sigorta kapsam olarak iyiydi fiyat olarakta iyi fiyat veriyor. iyi bir acente lazımsa 0212 320 44 22 candoğdu sigorta. çok memnundum ben arabam olan dönemde. çeşitli yerlerden fiyat alıp az para ödemen için baya uğraşıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi sigortacıların işi o değil mi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 maddeleri iyi okumak lazım imzalamadan 500 liralık hasarı zaten kaskoya sokmamak gerekir maddelerden de bagımsız olarak. ama denildigi gibi %60 hasarsızlıktan tek hasarla 0 a falan indirmiş olmalılar böyle artış için, o da baya gaddarlıkmış. ben şimdi garanti veya japon arasındayım 320 için, biri %60 hasarsızlıga 1500 veriyor digeri 2100, ama birinde ilk hasarla indirim kaybetmiyorsun, digerinde bir senede aldigin hasar başına %10 düşüyo hasarsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 4000 liralik farimi 800 tl lik yan sanayisiyle degistirmis olan igrenc bir sigorta sirketi axa sigorta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Benim axa tecrübesizliğime gelmiş ya, VDF'ye yaptırmıştım arabayı alırken fiyatı falan uygun diye. Dün fiyatlar böyle olunca babama telefon açtım, sigortacısı var bayağıdır çalıştığı, kadın 1000 lira fiyat almış Japon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Kadına iş adresini verdim poliçeyi göndermesi için, akademisyen indirimi varmış 819 liraya geldi kasko :> 600 lira cepte kaldı, ne yerim şimdi ben o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Cairne said: 4000 liralik farimi 800 tl lik yan sanayisiyle degistirmis olan igrenc bir sigorta sirketi axa sigorta yeni muadil parca duzenlemesi ile onu yapmayanini bulursaniz artik bana da haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Selam, Groupama, benim tüm parçaları Tepretoğlu'ndan sipariş etmişti. 3 sayfa irsaliye gelmişti. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar