Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Filme bugun gittim gayet komik, zaten oyuncular super, 3 ana oyuncunun da hastasiyim (Mr. Bean i oynayan arkadas, David di galiba adi amcamin, John Malkovich, bi de kizi oynaynan abla) Espriler cok guzeldi, herkes gule oynaya izledi filmi salonda. Gitmenizi tavsiye ederim, bazi yerlerde eksikler belli luyordu, ama genede yan oyucular dahil herkes son derece iyiydi.[hline]To Moon I give For Moon I live The Moon I pray The Moon I love... -Khajiit Mooners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 vcdsini alıyım bari bende[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 cıvık diye tahmin ediyorum ama ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 netten çekmeyi planlıyorum. tabi gene matrix i çekiyorum diye içinden fight club çıkmıştı öyle bi olay ol ursa film dl etmemeye dair yyemin ederim.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 mr bean tiplemesinden nefret ettiğimden hiçbişi beklemiyorum, tv'de verdiklerinden belki vakit ayırırım.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bean le malkovich nasıl aynı filmde bir arada oldular anlamıyorum, yazık walla karizmatik adama[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar