Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Elimde 2-3 yıllık bir Xbox 360 var, JTAG li (jtagdi sanırım adı epey oldu hatırlamıyorum). Kırdırdım kısacası, internetten oyun indirip içine atılabilen şekilde. Elimde 4-5 tane oyun da var teki GTA 5, orjinal bu. Ben bunu satmaya kalksam kaça gider. Ha Kinect de var, iki de gamepad var işte. Zamanında mallık edip 1,200 TL vermiştim, 200 TL ye satabilir miyim ya da zorlasam 300 ? Para lazım da, kullanmıyorum zaten. En fazla 20 - 30 kere açmışımdır aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Bir an yamylik yapasim direk cokesim geldi sordugun fiyatlardan da kiyamadim hdjd. Abi en az 500 600e satarsin. JTAG var kinect var, 2 joystick var. o joystickler bilgisayarda da kullaniliyor tek tek satsan sirf onlar 150 200 eder su an. Kinect de ev partilerinde falan akiyor; kimse xbox one almadigindan hala en iyi motion sensor ve related oyun zenginligi xbox360'ta. Sakin 200 300e falan vereyim deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 310 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 400 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 oha epey düşük tutmuşum. 500 veren varsa vereyim o zaman çok az gözlülük yapmadan 2 tane ölücüyü gördüm yukarda. hatta bugün müsaitim istanbul 4.levent gelin vereym hemen. kutusu falan yok ama poşete koyup veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 DH de 600 e koydum ilanı 10 kişi mesaj attı hemen gelip alayım diye. Ben epey düşük tutmuşum sanırım fiyatı fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 fdgjd Dedim sana. Havada satarsın, xbox360 hala peynir ekmek gibi gidiyor. PS4 kamera teknolojisini ve oyun havuzunu genişletene ya da xbox one 1k civarına düşene kadar çatır çatır gidecek 2. el xbox 360'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 neden 200e kapatmadık biz bunu şimdi nerede pati spirit :< satma oyna, bu kadar insanın bir bildiği var demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 600 e sattım DH cinin tekine 200 tl falan zarar etmişim sanırım sahibinden.com fiyatlarına göre. oynamıyorum ya işte o yüzden satmak istedim, zaten abimin ps4 de epeydir kenarda duruyor muhtemelen onu taşırım benim eve nasılsa oynamıyor herif. acil para lazım oldu zaten iyi oldu, ay sonuna kadar iki dürümlük parayla geçinmem mümkün değildi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 konuyu okuyunca duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 forum dışına satıldı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 abi bu threadi show tv reha muhtar ve acıklı keman müziği eşliğinde verir öyle bir şey dönmüş ahaha. neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar