micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bugunlerde cok sinirli bir yapim var.Nedendir bilinmez.Dersler falan iyi ,cevremde sagolsun dostlarimdan cok memnunum.Ama ne biliyim boyle bir sikinti falan var.Tatile girdik acaba ondan mi..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Aynı durumdayım.Nedenini ben de bilmiyorum nie acaba???[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 iyidir agresiflik. insanın gözünü açar. ama kontrol etmen lazım şöyle ya da böyle, kontrolden çıkarsa aptal durumuna düşebilirsin çünkü.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yeni yıldan kaynakladıını söylüyor bilimsel araştırmacılar hele ocak ayının son haftasında etkili oluyomuş ayın 24 ünde gazetede okumuştum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Boyle bir eksiklik var gibi.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hemen içinde bulunduğun monotonluğuna bağlıyorum.. çik gez dolaş rahatlat zihnini yanlız başına çık yürü sahilde sokaklarda git bi cafeye al kitabını derkini kahve iç hatun kes...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tatildendir varolan düzen değişince insan garipleşiyor banada oluyor aynısı.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aynisi bende war. herkeze hemen bi anda parliyorum yada bi anda sinirleniyorum. nedenini bende bilmiyom herhalde ugrasak biseyimiz yok.keske okullar açilsa dicem ama....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 okullar açılsın da, sınavlar açılmasın. (??)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 okul mokul istemiorum ya eksik olsun mümkün olduğunca :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aynen geçen sene ne kadar çok severdim okulu :) bu sene de tam zıttı hiç sevmiom okulu...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 renk katmak gerek.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 butun gun evde oturuyorum mal mal bi akşamları çıkıorum onunu dışında bilgisayar testler lfn gına geldi artık tatilden sıkıldım resmen[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Kitap oku geçer :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok maket yapicam =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: micha, 27 Ocak 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Boyle bir eksiklik var gibi. seni çok iyi anlıyorum. aynısı bende de var. çok mutluyum. en ufak sorunum yok. dersler süper, arkadaşlarla durum iyi, ailemle durum çok iyi... bişiler eksik. gece yatarken sanki bir şeylerden pişmanlık duyuorum gibi.. yapmadığım, yapmam gereken bir şeyler var herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu sorunun cevabi a$k olmasin.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bende Bu gunlerde COoooocoooooook Sinirliyim Neden acaba?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yar1n dovjem seni =oP[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar