sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 köpeklerle uğraşmayın doğal yaşam ortamlarına bırakın rahat bırakın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 annenin kopeginin icinde seytan var ya, o egitilmez. bi de huskyler manyak ruh hastasi serefsiz hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Tasmasız dolaştırma bir süre emir komutaya girene kadar tasmalı kalsın kontrollü alanda aç ki ne yazık ki oda yok. Caddebostandaki basket sahasında filan getir götür yaptırabilirsin yavaş yavaş ilerlemende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 işte o basket sahalarının arkasında bi alan var orda koşturuyolardı. basket sahasına sokunca olay çıkıyor kimse oynamıyo olsa bile güvenlik falan geliyo direk bıkbık biton laf söylüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Senin köpek seçilmiş köpek olabilir taşaksız 5 atıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 cesar amca kafes eğitimi aslında ama diğer unsurlar içinde kullanılabilir. TRT3 de eskiden köpek eğitim videoları olurdu. köpek eğitirken yanlış bişey yaptığında bir tık uzağa bağlıyorsun. İyi bişey yaptığında yaklaştırıp yiyecekle ödüllendiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 profosyonelden yardım al kasma derim. 2 yaşında ve sahip değiştirmiş köpek içni eğitim zor. hayvan şu an o filmlerdeki orphan bebeler gibi herşeye atarlı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar