Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Ürünün yanında 64GB Sd kart ve tripod mountu da hediyedir. İletişim 0530 584 05 26 [email protected] GOPRO Geliştirilmiş görüntü kalitesi ve 2 kat daha güçlü işlemciye sahip, 2 kat daha hızlı video kare hızı oranları ile HERO4 Black Emmy®ödüllü GoPro performansını bambaşka bir seviyeye getiriyor.Olağanüstü yüksek çözünürlüklü 4K30 ve yüksek kare hızı oranı 1080p120 video çözünürlüğü kendinizi ve dünyanızı çarpıcı, üç boyutlu etkisinde kaydetmenizi sağlar. Hem fotoğraf hem videolar için yeni Protune ayarları Renk, ISO Limit, Pozlama ve daha fazla özelliklerde manüel kontrole olanak verir.40m’ye kadar su geçirmezlik, saniyede 30 kare 12MP fotoğraf çekebilme, geliştirilmiş ses ile HERO4 Black hayatı kaydetmenin en üst düzeyde çözümüdür. GOPRO APP + YAZILIM Ücretsiz GoPro App ve GoPro Studio düzenleme yazılımı ile GoPro deneyiminizi genişletin. Kameranızı uzaktan kontrol etmek, izlemek ve içeriğinizi paylaşmak için GoPro App’i kullanın ve GoPro Kanalı’nda ‘en iyi’ videoları izleyin. Kendi merak uyandıran GoPro stili videolarınızı yaratmak için GoPro Studio’yu kullanın ve tüm dünya ile paylaşın. PAKET İÇERİĞİ HERO4 Black Kamera Standart kamera kutusu (40m) Açık arka kapak Şarj edilebilir Pil Eğik + Düz yapışkan parçalar Hızlı açılan tokalar 3-Yönlü pivot kol USB data aktarım ve şarj kablo ÖZELLİKLER 2 kat daha güçlü görüntü işlemcisi 4K30, 2.7K50 ve 1080p120fps dahil olmak üzere 2 kat daha hızlı video kare oranları. Saniyede 30 kareye kadar 12MP fotoğraf yakalayabilme Profesyonel düşük ışık performansı Artırılmış dinamik aralıklarla yüksek performanslı ses Oynatma, düzenleme ve paylaşmayı kolaylaştırmak için HiLght Etiket ile kaydederken kilit anları işaretleme imkanı GoPro App, Akıllı Kumanda2 ve daha fazlasını destekleyen Dahili Wi-Fi ve Bluetooth Stereo mikrofon veya kompozit A/V adaptör için aksesuar çıkış yuvası TEMEL ÖZELLİKLER 2 KAT HIZLI PERFORMANS Geliştirilmiş görüntü kalitesi. 2 kat daha güçlü işlemci. 2 kat daha hızlı video kare oranları. 4K30 ÇÖZÜNÜRLÜĞE KADAR PROFESYONEL VİDEO Ultra yüksek çözünürlüklü, yüksek kare oranlı 4K30, 2.7K50 ve 1080p120 video kaydeder. HIZLI, GÜÇLÜ FOTOĞRAF ÇEKİMİ Yüksek kalitede, saniyede 30 kareye kadar 12MP fotoğraf yakalar. DAHİLİ Wİ-FI + BLUETOOTH GoPro App, Akıllı Kumanda (harici satılır) ve daha fazlasına geliştirilmiş bağlanabilirlik sağlar. PROTUNE - ARTIK HEM FOTOĞRAF HEM VİDEO İÇİN Sinema kalitesinde çekim ve Renk, ISO Limit, Pozlama ve daha fazlasında manüel kontrol sağlar. GECE FOTOĞRAF + GECE ZAMAN AYARLI FOTOĞRAF ÇEKİMİ Tekli ve Zaman Ayarlı fotoğraflarda 30 saniyeye kadar kişiselleştirilebilir pozlama ayarları. HILIGHT ETİKET Kolay oynatma, düzenleme ve paylaşma için kaydederken kilit anları işaretleyin. HIZLI ÇEKİM Sadece tek bir düğmeye basarak kamerayı açma ve otomatik olarak kayda başlama. SUPERVIEW Dünyanın en üç boyut etkili geniş açıda görüş alanını yakalar. OTOMATİK DÜŞÜK IŞIK Optimum düşük ışık performansı için otomatik olarak kare oranlarını ayarlar. YÜKSEK PERFORMANSLI SES Güçlü yeni ses sistemi ile, temiz, gerçeğine uygun ve neredeyse 2 kat daha dinamik oranda kayıt sağlar.1 ;DAYANIKLI + 40M’YE KADAR SU GEÇİRMEZ Ekstrem ortamlara ve şartlara dayanmak üzere tasarlanmıştır. Teknik Özellikler: Video Format : H.264 codec, .mp4 dosya formatı. Ses Formatı : Çoklu bant kompresör ile AAC sıkıştırma. AGC stüdyo kalitesinde harici mikrofon desteği. Sistem : Mac OS X 10.8 ve üzeri. Microsoft Windows 7, 8. x Intel® Core 2 Duo veya Intel Pil : Şarj edilebilir Li-iOn pil. 1160mAH, 3.8V, 4.4Wh Ağırlık : Kamera: 88 gr. - Housing + Kamera: 152 gr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ustune bi de maus istiyorum scroll bozuldu ajgfdgadakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Fiyat iyi aslında tabi 64gblık micro sdnin ne olduğu burada önem taşıyor. Sıfır olanını 1200TLden aldık daha yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Güncel fiyat 1200 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Fiyat iyi aslında tabi 64gblık micro sdnin ne olduğu burada önem taşıyor. Sıfır olanını 1200TLden aldık 3 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Dare aynı anı önceden yaşamıştın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 wtf ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 İddiamın arkasındayım o yüzden tekrar yazdım :P ama ufak bir değişiklik mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 O balta girecek diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 DareJedi said: Fiyat iyi aslında tabi 64gblık micro sdnin ne olduğu burada önem taşıyor. Sıfır olanını 1200TLden aldık 3 ay önce. 64 gb lık detayını hatırlamıyorum 100 lira civarı birşeydi. Sıfırı şu an 1700 lira gibi sen çok iyi bulmuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Bulmadı. Kötülerin düşmanı, pis tüccarların azılı rakibi, fakirin dostu, dürümcülerin şahı padişahı ben sattım dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Aynen öyle bir kerelik fln da değildi yine getirdi ve sattı o yüzden yazıyorum zaten patide ucuzu satıldığı için. Yoksa senin fiyatta iyi. Edit: Ayrıca satıcı overlokçu gibi evime kadar gelip elden teslim etti o derece. Adam hizmette sınır tanımıyor. Gerçi beni görünce biraz üstüne gitsem bedavaya bile alırdım sanırım öyle bir etki yarattım bünyem ile kendisinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 :D Adam dev rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ondan ucuza vermiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar