Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Elbette gönül isterki sensörlü bir musluğumuz olsun azalınca taze su eklesin ama yok. Veya her gün belli saatte 1 dakika su bassın bütün kabı tazelesin ama taşarsa nereye akacak. Ve tabi bu sistemi nasıl kurucan :P Aslında gene saatli bi prizi akvaryum pompasına bağlayıp onuda ikinci bir damacanaya bağlayarak olabilir belki. Fistan said: o şelale motorla olur da yine devir daim yaptigi icin aynı su filtrasyon falan işe yaramaz suyu da azaldığında direk motoru bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 oldu mu hiç bişeyler yapmayı deneyeniniz? ben sağlam gazlıydım da baktım ettim evde koycak yer bulamadım :( belki mutfakta ufak bir yer açabilecek gibiyim, eminönü'ye gittiğimde akvaryumculara bi bakıp filtre araştırıcam, ya absonun ya da benim son koyduğum resimdeki gibi bişeyler yapmayı denicem bakalım. kedilerin devirme ihtimali çok tehlikeli, onu önlemek için sağlam bişeyler bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 http://www.hepsiburada.com/haqos-aski-ic-filtre-cam-derece-sari-ince-p-PTM670FLEX200 şu filtre nasıldır? su seviyesi azalınca otomatik duranı var mı bunların ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 https://www.reddit.com/r/DIY/comments/43ei1a/diy_cat_water_fountain/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bu pompalarla yapacaginiz selaler ne kadarlik akimla calisacak? drinkwell ve benzerleri cok dusuk voltajli calisiyor. yani bir izolasyon sorunu bile olsa kedi olmuyor. bu akvaryum pompalarinda da durum oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar