Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Amerika'dan alindi. Kutusu, faturasi ve hatta kutuyu koyduklari apple poseti bile duruyor. Klavyesi ingilizce Q. Kozmetik vs problemi yok. Evden cihazin hakkini verecek kadar cikmadigimi farkettim, hali hazirda bir imac var zaten, tv karsisinda kullanmalik daha tabletimsi bir sey almayi planliyorum. Resimlere ve iletisim bilgilerime buradan ulasmaniz mumkun. Battery Cycle durumu soyleymis: Health Information: Cycle Count: 78 Condition: Normal Ozelliklerini gormek icin su linkten 4299'luk olana bakabilirsiniz ama kisaca soyle: Ozellikler 2.7 GHz 3 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip 2.7 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 işlemci (3.1 GHz'e kadar Turbo Boost) 8 GB 1866 MHz LPDDR3 dahili bellek 128 GB PCIe tabanlı flash depolama Intel Iris Graphics 6100 MagSafe 2 güç bağlantı noktası İki Thunderbolt 2 bağlantı noktası (20 Gbps'ye kadar) İki USB 3 bağlantı noktası (5 Gbps'ye kadar) HDMI bağlantı noktası Kulaklık bağlantı noktası SDXC kart yuvası Apple Thunderbolt - FireWire Adaptörü (ayrı satılır) Apple Thunderbolt - Gigabit Ethernet Adaptörü (ayrı satılır) Force Touch trackpad Fiyat 3,600 TL ancak Pati'ye ozel Nifty MiniDrive hediyem olacak. Izmir'de olanlar musait bir zamanda kurcalama imkanina da sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ilanı o kadar guzel acmissin ki alasım geldi hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 mini drive i bana hediye etsene . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 çok güzel aslında ama şu cycle count ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 78 defa sarj etmissin demeye calisiyor herhalde. her sarj 1 cycle diye dusundum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Yuz yildir burdayim ondan ozenerek actim sagol Pascal :) @reampage: forum disi alinirsa nifty isine bakariz hacit benim takacak yerim olmayacak nasilsa @ dragonfire: bu kaynaga gore pilin tam sarj edilme sayisi. Hatta orda orneklemis, bugun yarisini sarj ettin yarin da yarim ettin, 1 sayiliyor. Bu hesaba gore ben 78 kere pili 0-100 sarj etmisim. Zaten nisan 13'ten beri kullaniyorum, kendime dogum gunu hediyesi almistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hayirli satislar mgx82 mi bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 MF839 oluyormus konfigurasyon numaram, Kharon'un soyledigi mid2014 icinmis. Simdi kendisinden ogrendim ben de merak edenler icin aciklayalim :) Iyi dilekler icin tesekkurler ayrica Kharon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 forum dısı satılana kadar baltalıyım dicemde zaten uygun satıon neyse umarım forum dışı satılır. Nifty'e 40 lira çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 40 dolara karsilik 40 lira veriyosun demek can :) Kotu haberlerim var, forum icinden yetkili bir abiye bu aksam 10'a kadar rezerve edildi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 anam apple turkiye storeda 85 lira o alet yüzde 50 önerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Muhtemelen Can'in negatif enerjisi dolayisiyla rezerve yatti :) Urun tekrar satista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 cycle countuma baktim.. bakmaz olaydim amk! gidip 5-6ay sonra yeni laptop alayim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Cycle count'unu soyleseydin keske, ne kadar olunca senin gibi tepki veriliyor ogrenmis olurduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Health Information: Cycle Count: 915 Condition: Service Battery ölmüşüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ha yok lan ölmemişim. count 1000 olunca pil ölmüş sayılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 1000'de ölmüyor bildiğim kadarıyla, sadece pil ömrü %80'e düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 http://www.troyestore.com/Apple-MacBook-Pro-13-inc-MF839TU-A-DC-i5-2-7GHz-8GB-128GB-Flash-_25539.html 3600 e alın sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 İşte beklenen balta geldi sdsadaf Yalnız site adı o kadar sakat ki , güvenmek döt ister :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Troy apple distributoru abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Aynen cok tatli balta gelmis, aslinda 2 sayfa iyi gitmistik :) Ogretmen ve ogrenciye erisimi olmayanlar artik benle pazarlik edebilir hala ilgilenirlerse. Troy da distributor esh'in dedigi gibi, ben de garipsemistim adamlari arastirmistim zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ben de troy'dan almıştım zamanında, gayet memnundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 çok iyiymiş aslında ama kısmet işte =) bi de trink nasıl çıkarıp vericen yani o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 2000 liraya vermen lazim abi artik. Ben takas yaparim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 troy resmi distribütör mağazadan nakit aldım be nde gidip http://technotoday.com.tr/Post/PostDosyalar/image/Haber/4727-1.jpg öğrenci şeysi lazım olan varsa veririm belge np. ama kampanya bu ay biter sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar