samaella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 şarj değil zaten kocaman ekran ve parlaklıktan her şekilde emikliyor bataryayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 nexus 6p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 6p yi beklerse ömrümden ömür gider adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 LG G4 un pili cıkarılabiliyormus M9ların cıkmıyormus sanırım. S3 icin cift pil ile geziyordum. Hem ozaman pil de pert olmuyor cok fazla. Galiba G4e kayar gibiyim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 g4u paralelde alabiliyorsun. <1400 e falan aldı millet bayram sırası falan gittigidiyor kampanysı falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 madcow said: LG G4 un pili cıkarılabiliyormus M9ların cıkmıyormus sanırım. S3 icin cift pil ile geziyordum. Hem ozaman pil de pert olmuyor cok fazla. Galiba G4e kayar gibiyim sdf. pil taşımakla power bank taşımak aynı şeye gelmiyor mu günün sonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Eger powerbankla sarj ederken kenarda bırakırsan evet. Ama sarj ederken kullanmaya devam edersen hayır. Direk pili olduruyosun sarj ederken kullanınca. Ama full sarjlı pili takıp kullanınca pil hemen olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ne aldın ya şimdi, bende g4 ile m9 arasındayım. Note 5 düşünüyodum işten çıktım, iş bakıcam vs şimdi gerek yok ona mail faln da yok. S3'ü 3.5 sene kullandım, pili şarj olmadığı gibi telefondan ötürür, olduğunda da max 6 7 saat gidiyor açıkken. İyice bezdirdi. Fiyat/performans g4 ile m9 arasına sıkıştırdı beni de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 g4 cıkartılabilir pil benim icin fazla onemli. suana kadar bayagı memnunum telefondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Eyvallah, ben de g4'e doğru gideyim o zaman :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar