Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Vingthor said: HAYVANNAR GİBİ bir kere kızın saçını çektim diye vden kovmuştu asansörde giyinmek zorunda kalmıştım
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ya geçen öğrendim bende bir hareket varmış onu yapınca kız işiyormuş
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 di said: Vingthor said: di said: Selam, Bu foto olayi devam ederse saglam ban wave gelicek. adam kendi koymuştu foruma bu resmi. biyerlerden bulup feysbuktan çalıp falan koyulmadı. Adam sikayet ediyor, biz siliyoruz, siz koymaya devam ediyorsunuz, adam sikayet etmeye devam ediyor. Sikinti burda. Hani bi kisi koysa, gulunse, sonrasinda silinse ya da silinmese tamam da, sadece su konuda bile 4-5 kere post edilmis. Hem baydi hem de cyber bully'likte cigir acildi. Her sikayet mesjaina tikladigimda karsima cikmasini saymiyorum bile... 6. Sayfa'da hala resim var.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 benjani said: http://i46.tinypic.com/2nt455.jpg bu karın kaslarına sahip olsak, bizde sevişebilirdik belki. şumu ?
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 her seferinde yiyip açıyorum şu spo'yu, herkesin rüyasına giren adamın robot resmi gibi
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 benim resim kalaydı ya diğerinin yerine
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 argos güncel resmin kulislerde merak konusu
Öne çıkan mesajlar