Drall Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Ne kadara gider? Neredeyse tamamen ev içinde kullanıldı. Son bi senedir kedi fotoğrafı çekmekten başka hiçbir şeyde kullanılmadı hatta. Artık dedim bunu elde tutmaya değmicek, filmli makine kullanıyorum fotoğraf çekmek için dışarı çıktığımda çünkü, ki onu bile en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum. Pahalı alet bana göre değil sanırım, tatile çıkarken de bişey olur korkusuna alamıyorum yanıma sdf Akşam fotoğraflarını yüklerim talep olursa ya da fiyat belirlemek için gerekiyo derseniz, lens çiziksiz, gövde mükemmel kondisyonda. Sadece lcd ekranın korumasında ufak bi çizik ya da leke gibi bişey var, ki o da baya önemsiz. Ekranı tertemiz, korumasız kullanılmadı zaten. 18-105'li kutusu duruyo isteyen olursa(18-105i satmıştım ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 nerdeyse yıl olmuş satmaya karar vereli, artık fotoğraflarını yükliyim. sahibindende kredi kartıyla üyeliğini doğrula diyo ama benim kredi kartım yok :( o yüzden buraya koyayım, sahibinden'e de bi ara koyarım artık ürünün fotoğrafları: https://picload.org/image/rgdoiold/img_1082.jpg https://picload.org/image/rgdoiolo/img_1080.jpg https://picload.org/image/rgdoiolc/img_1076.jpg https://picload.org/image/rgdoiolp/img_10852.jpg özellikle fotoğrafını istediğiniz başka bir kısmı varsa çekeyim detaylı. ürün detayı: 17k shutterdaymış 15k değil. herhangi bir çizik, vuruk, kırık, tamir vb görmedi. çoğunlukla ev içinde kullanıldı (dışarıya çıkarken rangefinderımı taşıdım hep). fiyat olarak baktım biri sahibindende 14k shutterda 18-55'le 1000e satıyo. o makineyi aldığınızda lensi çöpe atıp düzgün bişeyler almanız gerektiğini düşünecek olursak sanırım 1200 iyi bir fiyat gibi geldi bana. ama baltalara da hazırlıklıyım, düşebilirim. ama zenginseniz çok da indirim talep etmeyin, öğrenciyim sonuçta sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 1.8 lensi ayrı satsana bana ucuz son fiyatını söle bide. pazarlıkla uğraştırma plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 istanbulda 50-60k shutterda gövdeleri 800e satıyolar, 17k shutterda body griple 950ye satan gördüm. benimki gibi kondisyonda 35mm lens de 450 liraya satılıyo. sanırım ikisine 1200 istemek uygun ya. lensi tek 450ye satsam body satılmıcak muhtemelen, başka lensim olmadığından evde durduğu süre içinde fotoğraf da çekemicem. şu anda önceliğim ikisini birden satmak o yüzden. ama indirim yap ikisini birden aliyim diyosan şu anda 1100e veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Dışarı fiyatı 1200, Pati fiyatı 1100 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Sup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Hadi ya şu fiyata alın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 balta bile gelmemiş :/ Alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 akilli telefon ciktiktan sonra ...malum...hani ekmek cikar diye fotografcilik kursuna vs gitmeyecek adam icin de anlamsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 balta geldi mutlu musunuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Başlığa bari price check değil de satılık falan yazsaydın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 saka bir yana ..yazin ispanya vs isi cikti ..aa dedim bak kamera birsey yok..bakayim edeyim fotograf cekerim ederim.. zaten fotografciliktan anlamam..bascek olsun ..ama idare de etsin.. ispanya hakkinda okurken yada genel turistik destinasyonlar hakkinda okurken su yazilar can sıkıcı oldu..kapkac canta araklama vs cok fazladir.ole hawai gomlekle sortla boynunuzda pahali kameranizla gezerseniz acik hedef olursunuz.. ee oraya kamera goturmek riskliyse ne anladim ben o isten zaten kulliyati ile 4 5 kg gelir makine ..bir de onu neden tasiyayim..simdi ikinci el f200 ex alicam 150 200 liraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Abi bu makine ve lens tatilde hatıra fotoğrafı çekeyim demek için değil ki. Senin yapman gereken zaten bir kompakt makine almak bu işler için. Ya da akıllı telefon. Doğru tercih yapmışsın yani (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 İlanı sahibindene de koydum. hadi pati içi fiyatı hala 1100, kaçmaz bu fiyata acele edin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar