Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bızımde soyle calısmalarımzı var ıyı bakın bunalrı factbookda fılan goremessınız heeee
Cafein Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Şşşş Viktor bu malı aldığın kaynağı da yaz, yoksa çizeriz seni :)
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 heyt alete gel daha bizim jetlerin motorlarını amerikadan getirtirken neler yapıyomusuz saf amerikalılar bizi o motorlarla jet yapıyoruz sanıyolar:D
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kaynak vermek bıraz sakat olurda bole seyelr yapıyoruz bızde yakında bunalr serı uretıme gecıcek o zaman duyrurular basına soyle bı 800-900 tane uretsek zaten yeter bıze turk bırlıgını olsuturmak ıcın bıraz malıyetlı olucak ama yapcıak bsıey yok elde ne yapalım bıde bunu gorunce connıelrın suratındakı ıfadeyı dusunun aletın gızlı olan ozellıklerınıde acıklıyım barı General and Technical Data Model number: RGM-23T Unit type: general purpose arm slave First deployment: - (Prototype) Manufacturer: Aselsan/Roketsan Operator: Turkish Ground Forces Accommodation: pilot only, in standard cockpit in torso Dimensions: head height 18.0 meters Weight: empty 39.8 tons; max gross 56.3 tons Construction: titanium/ceramic composite on semi-monocoque frame Powerplant: Minovsky type ultracompact fusion reactor, output rated at 1720 kW Propulsion: rocket thrusters: 73480 kg Performance: maximum thruster acceleration 1.31 G; 180-degree turn time 1.5 seconds Equipment and design features: sensors, range unknown Fixed armaments: 2 x 60mm vulcan gun, fire-linked, mounted in head; XB-G-1065H beam saber, power rated at 0.38 MW, stored in recharge rack in backpack, hand-carried in use; RGM*M-Sh-ABT/S-00195 shield, mounted on left forearm Optional hand armaments: BOWA*BR-S-85-C2 beam rifle; HFW-GR*MR82 90 mm GM rifle, clip-fed, 30 rounds per clip
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 titanium seramik aalaşımından kendısı yazıyor speclerde yanı ılerde uzaylı turklerıde tek bayrak altında toplamak ıstersek uzayda calısıyıor bu aletler thrusterları guclu yanı yeryuzundede yerden 300mt ye kadar havalanabılıyorlar zaten
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 pek gerçekti durmuo pozlarda ama bilemiycem :S
Cafein Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Kendisi benim bir arkadaşımın yaptığı Gundam maketi oluyor da ondandır gerçek durmayışı :) Bir ara bulduğumuz her maketin Türk versiyonu da yapılmaktaydı bu da onlardan biri. Bundan başka Türk Eurofighter, Türk Rafale tayyareleri falan görmek isterseniz www.modelsitesi.com adresinde galeriler bölümünde hepsi mevcut. Korsan viktor :)
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kendıme korsan gundam yaptım zaten boole eyepatch var bı gozunde :) şaka maka adam guzel yapmış bır beyazla yeşil pek gitmemiş naısl kamuflaj o ole yaa kara aytsa yemyesıl cıkcıak ormana gırse bembeyaz hehe bende kendı serıelrımı tamamlıyorum boyle turk gundamı yapıcam fecı gazı aldım resımlerden heralde boyle eskıelrden bır tane cevırırım zeta yı modıfıye edelım dedım gundam fanboyları sallandırıyordu benı setayı abıdık gubıdık emellerıne alet etme dıe :P [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 10:05 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Cafein Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Kullandığı renkler Cobralarda kullanılan 3 renkten geliyor olması lazım, bir de Nato Black olacak ama kullanılmamış. Fantaziye dönme işi eğlenceli gerçekten ama tank top tüfeng ve tayyare ile uğraşan bendeniz için bu abidik gubidik robotlar pek çekici gelmiyor...
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Werewolf said: İlk UFO Anadol fabrikasında üretilmiştir. Fakat fiberden yapıldığı için keçiler tarafından yenilmiştir. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHGAHAHAHAHA
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 arkadaşlar bu gerçek. benim teyzemin kıznın babasının karısının çocuunun başına gelmişti. hitler hep ofalardan aldı herşeyi.
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Aman abi bu tiplerle zamanında çok cebelleştim nette. Konuyu yine hortlatmayın hemen damlarlar başlarlar copy paste mesajlara EVET HİTLR GÜCÜNÜ UFOLARDAN ALDI O KADAR TEKNOLOJİK YAPMASI BAŞKA TÜRLÜ OLAMAZ!!!!111!!
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Asteroth said: Werewolf said: İlk UFO Anadol fabrikasında üretilmiştir. Fakat fiberden yapıldığı için keçiler tarafından yenilmiştir. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHGAHAHAHAHA fevkalade değil mi :D
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Moss said: Cahillik kotu sey o doneme ait sadece kulaktan dolma bilgilerle bu yasa kadar gelmis insanlara tabiki komik gelebilecek bi yazi gelismelerin tam bole oldugu konusunda hala tartismalar var ama Hitlerin yaptigi arastirmalar bununla sinirli deil dunya uzerinde insanliga hukmetmis nesneleri arattigi tabi ki doru ki ayrica bole konularda sadece Hitler deil zamaninda Ataturkte arastirma yapmis Turklerin kokunu ararken kayip bi kitayi enine bonuna arastirtmistir...[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis(tu)
KaraBaron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Savaş suçlusu olarak aranan Nazilerin Antartika ve Ay’a giderek üslendikleri; 2018 yılında geri gelecekleri hususunda iddialar bulunmaktadır.
Öne çıkan mesajlar