paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Merhaba, 22 Ağustos'ta geçirdiğim bir kaza sonrası aracımı Ankara'da Göral Peugeot'a vermiştik. Bugün oldu hala araç teslim edilmedi, yok efendim airbagin bir uydu parçası bekleniyormuş hala. 33 iş günü oldu sanırım, birazcık araştırdım, tamir süresinde 30 iş günü azami süreymiş. Bu konuda yapabileceğimiz nedir ne değildir başına gelen var mı? İnternette okuduğum için çok güvenemiyorum ama yeni araç talep etmeye kadar haklarımız varmış sanırım. Bilgisi olan veya başına böyle bir durum gelmiş olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Selam, Senin olay tamirden çok onarım gibi bir şey. Bu kapsam dâhilinde olmaması gerekli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bayram haftaiçi 5 gün resmi tatildi hesaba katmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kaza sonucu olmuş bir hasara 30 iş günü sınırı işlemez bence. Kaza yaptığın aracı onaramıyorlar diye yeni araç almak istiyorsan sanırım satın alman gerekiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Fistan said: bayram haftaiçi 5 gün resmi tatildi hesaba katmamışsın 3 diye düşündüm ben onu doğru 5 gün de tatildi. bekledikleri şey airbag parçası gibi bir şey, araçtaki kaza da ufaktı yani zorlanan bir şey yok, parça bulamama ayağına yatarak bekletme var ortada sadece. yarın bir tüketici mahkemesine vs. gidip sormaya çalışacağım. çünkü daha 1-2 hafta da gelmez gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Kasko sigortan varmıydı ? Varsa,haberin olsun sigorta şirketleri araban tamir olana kadar sana aynı class'ta bir araba sağlarlar. Bunu da istemezsen söylemezler sana verelim mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar