Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lame Style !! 111__111

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
s nin altinda noktali halini ve i nin noktasiz halini yaparken yukardaki gibi sekiller cikio deliricem..bu olay windowsta notepad yarattiimda olmuo mesela ama internette nereye yazsam oluo site farketmio yani..nasil cozulur bu sacmalik bilen var mi ya??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
1) olay pop-up blockerdan kaynaklı
bilgisayarındaki bir güvenlik programı pop-up blockluyor olabilir.
ya da bir searchbar, toolbar.
misal google toolbar yükleyenlerde bu sorun oluyor.
aynı zamanda webroot'un pop-up blocker'ı var mesela onda da aynı sorun oluyor.
program ekle/kaldır'dan tüm toolbarları ve searchbarlarını silmeyi deneyebilirsin.
pop-up blockluyan programları da silersen düzelecektir. Tabii pc'yi yeniden başlatmayı unutma.

pop-up blocklamak istiyorsan mozilla firefox kullan veya xp sp2 yükle.

2) yukardaki metodla hallolmassa diğer yöntem şu (pop-up blocker programı bulamassan mesela)

Sorunu olmayan bir arkadaşından windows fontlarını zipleyip göndermesini iste. Kendi font klasörünü boşaltıp yenilerini kopyala. Yeniden başlat bilgisayarı.
Mesaj tarihi:
tesekkurler bone.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
hala i'nin noktasiz halini ve s nin altina nokta koyunca olusan harfi yapamiyorum kafayi yicem..bu olay sadece net uzerinde bisiler yazarken oluo normalde pcde yazarken oluo font sorunu olmamalii[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
oh be yaw düzeldi..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Mesaj tarihi:
oh be yaw :) geçen gün zone alarm serial bulalım derken beleşçiliğimizin cezası olarak 10bin yüz tane program döşemişler bana :) adını bilmediim ne warsa sildim gitti ohş..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
  • Yeni Oluştur...