Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2015/2016 - 9. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben zamaninda demistim mori ortalarda bitirir sezonu diye , biraz hizli baslayinca gaza gelmistiniz . Tahminlerimin oturmaya baslamasiyla gurur duyuyorum suan. Bu sakatliklaro falan hep tahmin etmistim ben aslinda.
Mesaj tarihi:
takımın süperstarı hayvanı gavat blake 25-12-7 den 3 ay yararlanamadan olmadan birinciyle 5 puan farkla kapadım sadece. zaten herkes eşit hemen hemen playoffta son hafta belli oldu sıralama. 46 move yapmısım rick carlisle gibiyim anasını satiyim. madenden altın çıkardık.

http://i.hizliresim.com/7g7p1r.png
Mesaj tarihi:
La sezon başında ki kadron için ortalarda bitirir demiştim , o kadar move yapmana rağmen 6/16 , bence çok kötü bir tahminde bulunmamışım. Blake olsaymış fena girermiş bana ama blake bana kıyak geçmiş resmen.

Bence gayet yakın tahmin , ortalarda demişim , ortalarda sayılırsın.
Mesaj tarihi:
abi sen hakkaten anlamıyosun galiba bu işlerden ya. o kadar move yapıp her hafta kadroyu bi şekilde yarışta için 6.yım zaten blake yokken. en çok parayı ona verdik. yoksa bitirirdim 12. üzerine takım kurdugun adam en önemli adam.

16 takımlı ligde free agent bulmak inci bulmak gibi. anlamadıgın için bilmiyosun tabi de.

blake olsa 1. bitiriyodum rahat. 3 ay değil 1 ay bile yararlansam 1. bitirirdi şu sıralamaya bakarsak. ama gavat önce sakatlandı dönceği gün malzemeci yumrukladı. playoffların bitimine de yetişmiyo. allah belasını versin gavatın.
Mesaj tarihi:
Hayırdır? Ortalarda demişim ortalarda bitmiş , blake yüzünden çok puan kaybetmişsin ama benim 'ortalarda bitirir' dediğim takımda 45 move var başlarken olan kadroyla bitiren kadro arasında da baya fark var , ilk günden söylediğim kadro için sene sonu hala aynı sonuç çıkıyorsa bırak haklı olayım şu konuda.
Mesaj tarihi:
Dedi kendini move yapıp sakat oyuncusu olunca 1. sayan adam.

Mazaretlerle gelince 6. olduğun gerçeği değişmiyor. Halamın bıyığı olsa dayım olurdu birader , ortalarda demişim ortalarda bitmiş , sebebi gram umrumda değil.
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok mükemmel argümanlar kardeşim bravo , bu konuda sende haklısın bak ben o açıdan düşünmemiştim evet.

La madem beyninle cevap veremiyosun klavyeyi bırak git siyasete gir.
Mesaj tarihi:
Daha efsanesini simdi farkettim ;

Sharkeyle drea hic fena degil , kasparsta arkalarindan gelio demisim drafttan sonra , suan 1.-2.-3. bu adamlar.

Sezon boyunca bana anlamiosun diyenlere kapak edasiyla ilk uc bilmekte muhtesem duyguymus.
Mesaj tarihi:
Genelde sonuncu oluyodum. 2 kere sonuncu oldum , bi kere galiba ya sonuncu oldum ya sondan 2. oldum.

Kaan Kuralda iyi basketçi değil ama basketten anlıyor taaaam mııı asdfasdfasdf , napiim benimde bilgim iyi kadro görünce bunlar iyi diyecek kadar sadece :D draftta adam seçebilecek kapasite yok daha bende.
Mesaj tarihi:
iyi adam görünce "bu iyi" demek ile draft'ta görüp "bu iyi alayım" demek arasında pek fark yok sanki. ama basketbol yorumlamak ile oynamak arasında belki biraz daha fazla fark vardır.
Mesaj tarihi:
moriarty abv , sen söylemeden önce ben ona bobanovich sanıyodum , sabah görünce oha dev neler yapmış, san antonio amma ballı vs dedim , şuan komple hayal kırıklığı , bogdanovichmiş la o.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

iyi adam görünce "bu iyi" demek ile draft'ta görüp "bu iyi alayım" demek arasında pek fark yok sanki. ama basketbol yorumlamak ile oynamak arasında belki biraz daha fazla fark vardır.

ya para değeri biçemiyorum ki ben , 200 dolar üzerinden kaç para eder, benim takımda ne eksik var , hangi stat daha değerli , bin tane düşünmen gereken şey var draft esnasında. Yani 10 tane Center varsa bir pg o an daha iyi bir pivottan daha önemli olabiliyor vs , neyse ne işte yani çok etkileyeni var draftın.

Drafttan sonra bak takıma , iyi mi değil mi kabak gibi ortada ama.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...