Pha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Cumartesi, pazar erken saatte yapsaniz kalkar gelirim ben, sikinti degil bi gunluk. Her saat uyarim kisacasi haftasonu.
khala Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Beyler telefonlarınızı yazsanıza özelden whatsapp grubuna alayım
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 4 tane adamı "pahalı bu yeaaaa" diye es geçtikten sonra, meyers için paraları dökmek zorunda kaldık, başka o kalibrede adam kalmamıştı. 1'liklerimden umutluyum genel olarak.
baggy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 beyler sezon başlamadan il oluyormuş galiba. şimdi tyreke'e il'ye atıp add player yaptım drop etmeden. sorun olmadı.
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Injury List spota hafif sakatlığı olanlarıda koysak iyi olacakmış. Kadro dışı bıraktığım adam 2 gün sonra IL spot hakkı kazandı.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Steph Curry 81 dolar nedir öeehhh . Dwight Howard 8 dolar süper steal. Bence en ortalama takım moriyartispor , adamın uzunları sağolsun hep uzun kategorilerini alacak gibi , arada sırada diğer kategorilerden bişiler çıkarsa maçı alır , arada sırada uzun kategorilerinde çuvallarsa kaybeder. Ne sonuncu ne birinci gibi. Sharke ile Drea hiç fena durmuyo. Onlar iddaalı olabilir . Kaspars fena değil o da arkalarından geliyor. Herkese başarılar , bende yokum bakalım bu sefer sonunculuk yarışı kimin. Edit : Takip edebilme şansımız var mı dışarıdan? Katılmayanların takip edebileceği falan bir yöntem?
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 durantttttt 2.5 kaçırdın 8-1 olacak matchup gitti pf
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Ne zamandır 9-0 görmüyorduk, Yusema'ya tebrik
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 holy whiteside'ı unutmuş da sikko takımımla düzgün bi galibiyet almışım. nolcak bu benim takımın hali ya. anthony davis ayısı da 2 çeyrek oynayarak bile 27-6-4 yapmış. full oynasa nolacaktı acaba.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Harbi benchte unutmasa Rebo'yu alıp bloğu da eşitliyormuş. Ulan madem oynatmayacan en top rank zamanında Derrick Favors'ı verdim niye reject ettin
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 adam parasını verip almış ister oynatır ister oynazmaz size ne lan olm
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 yalnız bu sezon ligde atışmalar sataşmalar çok az. biraz ezikleyin birbirinizi de zevki çıksın
khala Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Bledsoe out for season. Erken havlu attık.
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mithat said: Bence en ortalama takım moriyartispor , adamın uzunları sağolsun hep uzun kategorilerini alacak gibi , arada sırada diğer kategorilerden bişiler çıkarsa maçı alır , arada sırada uzun kategorilerinde çuvallarsa kaybeder. Ne sonuncu ne birinci gibi. :D http://i.hizliresim.com/A5gdYr.png http://i.hizliresim.com/0mLo2o.png blake griffin de dönünce, şampiyonluk yakın meşaleleri yakın.
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Tamam işte ne birinci ne sonuncusun :D bence tutmuş :D Şaka bir yana ben neden bu kadar nba takip edip bu kadar her hafta kadroları düzenleyip (hatta neredeyse hergün) fa hareketleri falan yapıp yinede girdiğim 2 senede sonuncu oldum onu anlamıyorum. Tahminlerim bile tutmuyo lan!
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Onu demeye çalışıyorum , sorun o zaten . Niye anlamıyorum lan?
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 lan kafalara bak. koç mccollum'un adını yanlış listeye yazdı diye, oynayamamış adam. 20 senedir nba takip ederim ilk kez böle bişi duydum.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 angutlar 2 yilda 2. kez yapmis bu malligi http://www.nba.com/2016/news/01/06/blazers-mccollum-inactive-by-mistake.ap/
Öne çıkan mesajlar