Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2015/2016 - 9. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başka draftım var bahanesini geçiniz, aynı anda 2 draft yapılabiliyor.

14 kişi için ayrı ayrı gün belirleyemiyoruz.
Çoğunluk hangi gün derse o gün draft yapılır. Katılamayacakların ücretlerini iade ederiz.
Mesaj tarihi:
he maç izlicem geçerli bahane, aynı anda 2 tane auction draft yapamamak ama bahane değil. hasta mısın olm sen.
ikisi de düz draft olsa, hadi neyse yaparsın ama bir tanesi bile auction ise, o iş olmaz.
Mesaj tarihi:
abi katılmak-katılmamak'ı geçtim, sadece müsait olmadığım tek saat var, onu söyledim diye yaptığın çıkış ayıp oluyor. herkesin kendine göre bahanesi olabilir. ben futbolla ilgilenmeyen biri olup başlarım fener maçına diyeyim o zaman?
Mesaj tarihi:
Bana perşembe ve cuma akşamları, cumartesi full ve pazar maçtan önce/sonra 1 er saat dışında her gün uyar.

herkes bu şekilde yazarsa orta yolu bulalım.
Mesaj tarihi:
khala said:

Bana perşembe ve cuma akşamları, cumartesi full ve pazar maçtan önce/sonra 1 er saat dışında her gün uyar.

Pazar 3.30 yapalım derim, zaten İstanbul full yağmur diyor, kahve içe içe draft yaparız =P
Mesaj tarihi:
Bu arada final haftasını 2 haftaya çıkartalım mı?

Son haftayı boş geçiriyorduk çünkü playoff yapan takımların yıldızları genellikle dinlendiriliyor. Ama bu şekilde çok etkilemeyeceği kanaatindeyim ayrıca finale yakışır 17 günlük takvim.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

0 bilgiyle giresim var. yer var mı? ligde herkesin 3-5 çakacağı gereksiz takım kontenjanı boş mu?

+1 bulabilirsen girebilirsin.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

khala said:

Pazar 3.30 yapalım derim, zaten İstanbul full yağmur diyor, kahve içe içe draft yaparız =P

abi derbi var pazar. bunun stada girişi var içmesi sıçması var maç öncesi.

maçtan 1.5 saat sonra falan deseniz olur da.
Mesaj tarihi:
baggy said:

biri kuralları yazar mı bu arada? waive sınırı vs. var mı? varsa nasıl işliyor?

waive sırası var, fa olmayan bir oyuncuyu trade etmek istediğinde, senden üst sırada biri varsa, o alabiliyor isterse.
Mesaj tarihi:
leş olması daha iyi. hatta mümkün olsa 400 adam draft edelim dicem. "Hızlı davranan ve/veya şanslı olan iyi FA'yı kapar" modundan çıksın olay... ama tabii mümkün diil
  • Yeni Oluştur...