khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Başka draftım var bahanesini geçiniz, aynı anda 2 draft yapılabiliyor. 14 kişi için ayrı ayrı gün belirleyemiyoruz. Çoğunluk hangi gün derse o gün draft yapılır. Katılamayacakların ücretlerini iade ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 he maç izlicem geçerli bahane, aynı anda 2 tane auction draft yapamamak ama bahane değil. hasta mısın olm sen. ikisi de düz draft olsa, hadi neyse yaparsın ama bir tanesi bile auction ise, o iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 abi katılmak-katılmamak'ı geçtim, sadece müsait olmadığım tek saat var, onu söyledim diye yaptığın çıkış ayıp oluyor. herkesin kendine göre bahanesi olabilir. ben futbolla ilgilenmeyen biri olup başlarım fener maçına diyeyim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bana perşembe ve cuma akşamları, cumartesi full ve pazar maçtan önce/sonra 1 er saat dışında her gün uyar. herkes bu şekilde yazarsa orta yolu bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 bana sadece cuma uymaz, diğer günler de pc başında olmayacak olursam, telefondan hallederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Cuma günü zaten kimse yok. Saygın, sen, sharke ve yeni arkadaş (Köksal). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 khala said: Bana perşembe ve cuma akşamları, cumartesi full ve pazar maçtan önce/sonra 1 er saat dışında her gün uyar. herkes bu şekilde yazarsa orta yolu bulalım. Pazar 3.30 yapalım derim, zaten İstanbul full yağmur diyor, kahve içe içe draft yaparız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bu arada final haftasını 2 haftaya çıkartalım mı? Son haftayı boş geçiriyorduk çünkü playoff yapan takımların yıldızları genellikle dinlendiriliyor. Ama bu şekilde çok etkilemeyeceği kanaatindeyim ayrıca finale yakışır 17 günlük takvim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bana uyar IR de yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 TGP olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 IR eskiden uyguluyorduk 1 kişi yapılabilir. Oylama yapalım çoğunluğa göre uygularız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 0 bilgiyle giresim var. yer var mı? ligde herkesin 3-5 çakacağı gereksiz takım kontenjanı boş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 o kontenjan dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 biri kuralları yazar mı bu arada? waive sınırı vs. var mı? varsa nasıl işliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 imamizer said: 0 bilgiyle giresim var. yer var mı? ligde herkesin 3-5 çakacağı gereksiz takım kontenjanı boş mu? +1 bulabilirsen girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 +1 bulamazsa ben foruma üye olan bir arkadaşım var katılır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 sabonis said: khala said: Bana perşembe ve cuma akşamları, cumartesi full ve pazar maçtan önce/sonra 1 er saat dışında her gün uyar. herkes bu şekilde yazarsa orta yolu bulalım. Pazar 3.30 yapalım derim, zaten İstanbul full yağmur diyor, kahve içe içe draft yaparız =P abi derbi var pazar. bunun stada girişi var içmesi sıçması var maç öncesi. maçtan 1.5 saat sonra falan deseniz olur da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 baggy said: biri kuralları yazar mı bu arada? waive sınırı vs. var mı? varsa nasıl işliyor? waive sırası var, fa olmayan bir oyuncuyu trade etmek istediğinde, senden üst sırada biri varsa, o alabiliyor isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 16 ya tamamladık bu sene de. BN sayısını düşürsek mi FA pazarı çok leş oluyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 leş olması daha iyi. hatta mümkün olsa 400 adam draft edelim dicem. "Hızlı davranan ve/veya şanslı olan iyi FA'yı kapar" modundan çıksın olay... ama tabii mümkün diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 pazar mactan 1.5 saat uydurabiliyo mu bi sekilde herkes? IR olsun, bench sayisi fark etmez ayni da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bana uyar pazar her saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Adını koyalım artık şunun ya. Pazar bana da olur her saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 pazar banada uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Pazar derbiden 1.5 saat sonra uyar bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar