di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Pong'layin bakim bi. Baya genis bi IP araligi blokladim, bi de bazi bolgeler ustunden CloudFlare'e erisimde sikinti var sanirim. Erisemiyorsaniz bu sebeple erisemiyor olabilirsiniz. edit : Gerek kalmadi, cloudflare guzel patlamis EU'da. said: Update - Leaked routes effects London, Sao Paolo, Johannesburg, Doha, Frankfurt, and Berlin. Oct 5, 15:55 UTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 sadece redditle patiye giremiyordum denediğim sitelerden de çok sürmedi , 10- 15 dakika gibi. 4 pingden biri geçiyordu sadece. düzeldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 demin girilmiyordu düzeldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 aynen simdi duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Düzeldi dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 mail bekliyordum boş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar