kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 http://www.marmarayelken.org.tr/ hakkaten kutlamak lazım bu adamları....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 piramitide yıkmışlar 5 sene sonra gittiğimde bir baktım ki yıkılmış[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hayda sebep ? sebepsiz gösteriliyor sitede dogrumu acaba[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Hepsi masonların oyunu !
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bravo ist byükşhr belediyesi. Süper bi iş başarmışlar. Spor da ney ya. Hortumla hortumlayabildiğini, başkasının arazisine bin, peşkeş çek sağa sola. Doğru yoldasın AKP, çok takdir ediyorum vallahi.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yıkmışlar koca klübü,ayıp ya[signature][hline]shinsetsu desu..
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 E oha bu ne ya, hangi akla hizmet yapmışlar acaba böyle birşeyi..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 oha hakkaten, ne zoru varmış adamların?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu marmara yelken cadde bostan bostanci yolunun ordakimi oha yani. bide piramt dediginiz fenerbahcede ki mi oysa iki kereoha dicem .[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bravo ne dielim.. Bravo![signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
onlyreal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya birde belediyenin nedenini gormek lazim piramite gelince iyi yapmislar hic bir halta yaramayan bir yerdi[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Spidee, 27 Ocak 2005 01:24 tarihinde demiş ki: E oha bu ne ya, hangi akla hizmet yapmışlar acaba böyle birşeyi.. hizmet ettikleri bence akıl değil ya, neyse.... pramit de iş yapamadığından yıkıldı. son zamanlarında hakkaten acınacak haldeydi, gidenler bilir. zaten işin tam zirvesindeyken (ve dolayısıyla herkesin gözü önündeyken) o kaza olayı bitirdi adamları. bir daha kendilerine gelemediler not: kaza hakkında neredeyse hiçbirşey hatırlamıyorum, sadece yıllar önce olduğunu ve galiba ölümle sonuçlandığını hatırlıyorum[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ne kazası bu ya, benim hiç haberim yok..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kaza dediğin kavga felan mı?[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yuh harbiden..![signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136)
mdma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yuh ki ne yuh soylenecek o kadar sey varki ama ne yapalım hukumetimiz bizim onlar buyuklerimiz malesef :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 buyuk diyosun saygida kucukleride sevmeleri lazim hani ben bitek aile sevgisiyle buyudum :P * duygu somurusune baslar * BENIM HIC BABAM OLMADI ALinti : by Emrah[kucugunden olsun abi][signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 poff bune bee...Bole saçmalık olurmu ya ayıptır gunahtır az anım yok o kulupte...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Demon_of_Hell, 27 Ocak 2005 01:47 tarihinde demiş ki: kaza dediğin kavga felan mı? Yok o olamaz. Biz mayadrom'dayken bi çocuğu öldürdüler. Hala iş yapıyo. tiki mekanları rulz.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 lan piramit mi yikildi? oha.. yeni duyuyorum evden toplasan 800 m ilerde ama.. vay bee[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o diil de caddebostanda oturuyorum olaydan habersizim. piramit dediiniz fenerbahçe'deki piramitse ondan da haberim yok.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Marmara Yelkenin yıkılan bölümü kaçakmiş ondan yıkılmış :([signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yani ne desem bilmiyorum ki ... Demek kaçakmış yelken klubü . Demek izinsiz yapılmış . E ulan şerefsizler Gidip Sultanbeyliyi Dümdüz etsenize , hergün yeni yeni gecekondu mahallelerini Istanbulumuza armapğan eden nice yerleri dümdüz etsenize . Ama Etmezsiniz tabi çünkü onlar size oy veriyor değil mi ... İşte bu kadarsınız . Zavallısınız .[signature][hline]MaXi...
Öne çıkan mesajlar