dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ki dakikada 15 sut atmak istersen min 5-6tane topa ihtiyacin olacaktir herhalde. birisi de attigin toplari sana geri getirecek falan.. bu arada cok gereksiz icatmis lan. satin almak isteyenin cikmasi daha da garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 basketmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 400 gün matematiğinde ne var , günde 250 tane atarsan 100.000/250 =400? 1-2 saat antreman yapsan 60 dakika ile 120 dakika arası hadi 90 dakika diyelim , 250/90 = dakikada 2.77 basket demek , yavaş bile bence. Bu arada şunu yazdığımdan bu yana sadece 1 kere antremana çıktığımı farkettim. Basketbolu profesyonellik olsun diye oynamıyorum hatta kimseyle pick-up maç bile yapmıyorum , fitness kardiyo koşu bandı bisiklet ağırlık kaldırma vs bu tarz şeylerden sıkıldığım için bari eğlenceli bir spor yapayım hiç olmadı 3-5 kalori yakmış olurum diye düşündüğümden , zaten b*k gibi oynuyorum o apayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bok gibi oynuyorsan sayaçlı topu napcan o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Basket eğlenceli ya kapalı spor salonu olsa ben de gider basket oynardım 1-2 saat. (yalan vaktim olunca eve gidip witcher oynardım yine asd) Ama alet gayet 10 numaraymış her gün 1 2 saat gidip şut atıyorum falan diyorsan çok mantıklı, 6 al çalış nerelerde zayıfsın gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Dürüst olmak gerekirse sırf eğlencesine , zevkli gözüküyor diye :D Hem o arada biraz takip ederim nereden kötü atıyorum nereden iyi falan diye ama sonuçta bu benim çok bir işime yaramayacak iyi atmaya başlayınca NBA ooo sen ne güzel şutörsün gel oynatalım seni bir takımda falan demeyecek , o yüzden gırgırına sırf zevkli olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 90 dakika boyunca hiç durmadan şut at, ben sana 1 ay yemek ısmarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Fazla büyük konuşuyosun :D bahsettiğimiz free throw , zıplamadan atış yapıyorsun alt tarafı senin abarttığın kadar abartılacak bişi yok , hele topu veren biri olsa 5 saat falan yapılır olduğun yerden atış sadece. İlk bi 250 benide zorlamıştı kolum ağrımıştı ama şuan yok öyle durumlar biraz kolun alışınca 1000de atarsın harbiden bu kadar abartılacak bir durum yok, habire jump shot atıyorum sahanın başka yerlerinden koştura koştura demiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Dakikada 5 şu atsan saatte 300 eder. 2 saatte dinlenmelerle falan 400-500 atılır, kardio gibi olur hatta koş et. De oraya niye takılıyoruz? İsterse günde 100 atsın, ayda 20 gün çalışsa 6 ayda 12.000 şut atacak. Ciddi istatistik, severek spor yapmak ve biraz kendini de geliştirmek isteyen insan için gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ft mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mithat said: dreagloth said: nereye 100k atış yapıyor ya, 100 atsan kolun kalkmaz o gün La haftada 4 gün 250 serbest atış yapıyorum ben antreman olarak. Ki tırt atışları saymazsak bu 400 gün eder. 110 kilo ayı gibi şişman hımbıl herifim ben 250-300 arası atış yapıyorsam haftada 4 gün normal bir insan çok rahat 1k atış yapar hergün eğer isterse. Hee free throw , ahanda yukarda seni altınlayıp yazmışım hatta serbest atış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar