Sequo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Hoş geldin noyan o değilde adam Noyzuranın tersden yazılan halini almış ve adama sen noyan olabilirsin yada ninja diyosunuz. lel Alıntıla
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 http://allthingsd.com/files/2012/02/YOU_DONT_SAY.png Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 bingildak said: neyi obvious? her gelenin nickini tersten mi okuyorsun farklı biri olduğundan şüphelenip? Bir gun butun firmalarini satin alacagim senin. Sonra gunbatimina karsi cirilciplak kosacagiz Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 neyse selam beyler cidden özlemişim buraları. Görüşmeyeli çok değiştim ve geliştim. p.s : ilk ismim enis iki ismim var ama enis'i 2001de lise bittiğinden beri kullanan yoktu. Alıntıla
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 noyan yerine enis i kullansan daha sempatik aslında. noyan ne ya. kars ermenileri gibi Alıntıla
Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 noyan diye bir gay biliyorum uni den tam bir gay ismi sdf Alıntıla
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 [img=http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/364/482/60e.gif]http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/364/482/60e.gif[/img] Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Enis : Sadık dost, yoldaş, sevgili anlamına geliyor. Noyan : Moğolca komutan, perscede prens , urbandictonary de ise A pro ass tank man that can hack. Alıntıla
Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 kamyoncu sevgilisi vardı ahahaha Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Auril said: noyan diye bir gay biliyorum uni den tam bir gay ismi sdf ismin ne bilmiyorum ama kesin olan şey bu dünyada senin ismine sahip homoseksüel sayısı daha fazladır. Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 özlediniz değil mi ? ama ben sizi daha çok özledim <3 ;D Alıntıla
Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 yoo özlemedik banlayın gitsin ya Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 tam da menzilde, ayagima cok iyi oturur. Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Hoşbuldum . Lütfen merhamet edin iyi niyetlerle geldim. Geçmişte bana laf sokmaya çalıştığı için duygularını eğlence olsun diye incittiğim herkesden de çok özür dilerim. Eskisi gibi değilim. Bu 1.5 sene oldu neredeyse bu kadar fazla bana gerek yok. Alıntıla
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Aruzyon said: Hoşbuldum . Lütfen merhamet edin iyi niyetlerle geldim. Geçmişte bana laf sokmaya çalıştığı için duygularını eğlence olsun diye incittiğim herkesden de çok özür dilerim. Eskisi gibi değilim. Bu 1.5 sene oldu neredeyse bu kadar fazla bana gerek yok. M AN ...Y ...AK .......L .........A ............F Alıntıla
fenn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Hoşgeldin noyan . Herkes bi şansı hak eder Alıntıla
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 umarım memelerini karbonatla yıkamışsındır gelmeden Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 teşekkür ederim fenn. ne kadar değiştimi ancak burada anlayabilirim. yakında hiç olmadığım kadar medyatik biri olacağım. sıradan insanların art niyetli tauntlarına karşı enerji dengemi ve tavrımı ne kadar iyi dengede tutabildiğimi görebilmem gerek. umarım bu şansı güzel değerlendirebilirim. karbonat espirini anlayamadım aras ama hoşuna gidecekse ağzıma , burnuma, yüzüme hatta memelerime talcidli su sıkabilirsin. Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 paticiğin eli sopalıları saldırıya geçti. Aqi de destek çevik kuvvet ekiplerini çağırmıştır birazdan biber gazı kapsülleri üzerime yağabilir. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.