Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 God Man[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 obaaa fegro =D bu arada opfor ve blueshift'i oynamamıştım ben. onlardaki konu neydi? yani hikayenin akışına etkisi var mı?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Op4'ta sen marine'lerden birisin. g-man seni black mesa'da birakiyo, diger marine'ler kaciyo. sen de black mesa'dan kurtulmaya calisiyosun. blue shiftte sen barney'sin. (barney = security adami) hikayeyi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu arada, g-man sadece takma isimmis. raising the bar kitabinda ole yaziomus. gercek adini kimse bilmiyo. ayrica hl1'de onun adi g-man diilmis zaten. modelinin ismi gman.mdl oldugu icin oyuncular ona gman demeye baslamislar ve sonra valve da bu ismi benimsemis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Abi Shephard'ı kesinlikle oynamak istiyorum varya ... Gordon'dan daha fazla severim o adamı ( çünkü ilk yurtdışından getirttiğim oyundu :) ) abi ben a S.A.W. 'ı kesinlikle unutamıyorum ... hele bir de desert eagle'ım varsa yanında :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya kimi oynattığımızı biliorum. opfor çok az oynamıştım helikoptere yetişemiyoduk. yani sonrası nedir gman opfor'da bizim elemana neetmiştir ve niye? :) blueshift de tahminim sadece barney'in kurtuluş çabası. gman'in alakası var mı?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 G-man'in Barney'le alakası yok zaten Blue Shift'in sonunda ne boss ne de G-man'i görmüyorduk yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 simdi yükledim oynadım muahaha barney napmış lem öyle muhaha , bide o doktorun hl1deki yaratıgının bi piclik yapacagını biliyodum nitekim öylede oldu :D[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benım anlamadıgım seyler war simdi bu bilmemne brown (sokaklarda panolarda brifing veren) Dünyayı uzaylılaramı sattı yaşamak için ? 2-Basta bize dalmıyolardı sonra neden dalmaya basladılar , teleport olurken o Liderin odasına gidince adammı alarm verdi ? 3.amacımız ne ?City 18den cıkıp nereye gitçez ?[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dr. breen kendi hayatini kurtarmak icin combine'larla anlasma yapmis, ben size dunyadakileri ayarliyim, siz beni iyi sartlar altinda yasatin tarzindan bisi... ilk basta insanlari sadece kontrol altinda tutuyolar. kimsenin sesi cikmiyo. daha sonra anonslarda "miscount detected" gibi bi sesler duyuyosunuz. gordon'un city 17'de olmamasi gerek yani. sonra seni yakalamaya geldiklerinde sen kacinca da saldiriyolar tabi. daha sonrasi sen baya bi combine kici tekmeleyince iice pesine dusuyolar, ve ayrica dediin gibi breen basta alarm veriyo. sonra da senin gazinla citizen'lar da ayaklaninca ortam iice karisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bence bundan bi 4 ay sonra 3 için hazırlıklar başlıcak .! Oyun yine bitmiyo ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 3'den önce kimbilir kaç tane exp. çıkacak.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hl3 icin hazirliklara en az 1-2 yil sonra baslariz demisti gabe newell.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abı bu kadar nasıl gercekcı olabilir bir oyun , karakterlerin mimikleri filan , resmen adam ok ? diyince kafa sallayacaktım monitör basında o kadar yani :) ama AI cok akıllı degıl.Olacak o kadar :D[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ravenholm'daki kafayi siyirmis zombilerin AI'larina, gunship'lerin, striderlarin AI'larina laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 strider li bölümü 6-7 kere load ladım sırf şu özel attacklarını yapsınlar diye bi türlü yapmadılar sinir oldum.( hl E3 fuar görüntülerinde vardı bişey atıyor boyut degişiyormuş gibi tabi pestiliniz cıkıyor)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oha nası yapmadılar?? sen çok şanssızmışsın bence. o atağı da yaptılar, milleti ayaklarında şiş de yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oho paso şişkebap yapıyorlar orası tmm . bi kere tam olaya atılırken en uzaktaki arabların orda yaptı o atagı ama bana yapmadılar[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abiii oynayamadımmmm[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Banada hiç yapmadılar o saldırıyı..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bana da yapmadilar ama binalari yikarken yaptilar[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bana yaptılar. Daha doğrusu diğerlerine yaparken bende onlarlaydım :P. Direk tuz buz oldular, ben kaçtım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bana yaptılar ama o şekil oluşmadı (ifade edemedim)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Half-life 1'i tekrar bitirirken doktorlardan birinin odasının girşindeki yazı dikkatimi çekti.. (HL 2'deki duvarda resmi asılı profesörlerden en sağdaki bizim şerefsiz Gabe'in odası :) )[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Birazdan ssleri ayarlayabilirsem HL'nin konusunu annamakta(ya da iice karıştırmakta) yardımcı olacak ssler koyucam..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar