fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Almanyadan 5-10 bin euro gibi parayı kesinti vs olmadan nasıl transfer ederiz ? Beleş olmuyorsa en az kesintiyle transfer etmenin yolu nedir? Bu konuda hiç tecrübem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 TR ye gelicek biri varsa ona ver o getirsin yoksa araya her turlu bi araci girmesi lazim o da masraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 western union moneygram para miktari arttikca kesinti dusuyor belese oksijen bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Valvyn said: TR ye gelicek biri varsa ona ver o getirsin yoksa araya her turlu bi araci girmesi lazim o da masraf Birçok gelecek tanıdık bulurum ama şu an herkes geridönüş yaptı. Yaza olur ancak bu ve para bana bu kış lazım aralık ocak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 zarfa koy ustune de icinde para yok yaz ptt ile guvenli sekilde eline gecer simdi yollasalar zaten anca araliga alirsin o zarfı meraklanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paypal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Burdan tl koycan, oradan euro indiricen, aradaki conversion kari da adamlarda kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Almanya dan bana gelecek para ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 burda transferwise vardı tayyib naptıysa durdurdular işlemleri türkiyeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Western union Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 western union, kesinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 enpara nın yüzdesi diğerlerine göre biraz daha düşük(tü), şimdi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 enparanın döviz kuru daha yüksek ama sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Türkiye'de bulunan euro hesabına swift. İnternetten 5 dk da yaparsın. bir kaç güne hesaba geçer. edit: 2 banka kesinti yapar, toplamda 50-100 lira civarı olur herhalde. edit 2: Daha önce isveç'e yolladım para (3 sene oldu). toplamda 40-50 lira kesinti olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Kesinti 500lirayi gecer swiftte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 çok maceraya girmeye gerek yok bence swift veya western union en garantilisi. ikisininde 1000 liraya yakın masrafı olur sanırım aşağı yukarı... sana ulaşana kadar euro artarsa masrafın azalır asdf. en masrafsızı yolcu beraberi tabi. 1000 lira masraf edene kadar 1000 liraya uçak bileti alıp gidip kendin teslim alıp gezip gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 üstte taşınabilecek para limiti neydi ki avrupa uçuşlarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 1000 lira da tutmamasi lazim Ama pgs ucak bileti bulsan ucuza 2 ay sonraya mesela, gayet alir donersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Grego said: üstte taşınabilecek para limiti neydi ki avrupa uçuşlarında? 20 tane €500 banknottan bisi olmaz. Bond cantayla milyon dolar cikarmiyosun, kimse de check etmez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ben merak ettiğim için sordum ya, belirlenmiş bir limiti yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yuh ne 1000 lirası. sallamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Grego said: üstte taşınabilecek para limiti neydi ki avrupa uçuşlarında? Hollandaya girerken gümrükte üzerinizde 20k€ dan fazla para varmı diye sormuştu polis bana, gülmüştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ya işte uyuzuna denk gelince bir miktar vardı sordukları, şimdi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 TR'de yok bildiğim kadarıyla. amerigada 20k dolardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 TR de de var tabiki, yoksa adamlar bütün paraları burada aklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar