mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yeni brawl şeyleri gelicekmiş bu haftaki brawl bu olmayabilirmiş vs vs açıklamaları var altta yeni peç diye yeni konu açtım http://www.hearthpwn.com/news/1044-the-mech-war-tavern-brawl-new-hearthstone-patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Güzel düşünmüşler bunu, minion'lar ve güçleri gibi olmuş geliştirip kullana bilirler çeşitli şekilde. Misal kinife jugler olursa hero, hero power'ida knife atmak olur gibi. Benim hoşuma gitti yapsınlar çeşitlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 İlk brawl nef vs raggy kadar eğlenceli değil ama fena olmamış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Annoyotron > boom bot direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 dmg yemeden saldırabilmek (divine shield) > random target 2 dmg direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Hero power konusunda haklısınız ama kartları leş ötesi Annoyotron'nun. Oyunun başında 2-3 tane 2 manalık minion gelmesse resmen eziliyor. Özellikle bir sürü yerdeki mech'i bufflayan 5 manalık kartı var, oyunun başında bunlardan 2 tane geldimi direk kaybediyor oyunu. Çünkü boom bot ile yerde hiçbir şey bırakmıyorsun. İnanılmaz çok removal'ı var boom botun. üstüne bir de dr.boom vermişler şaka gibi. Tabi Annoyotron ile oyunun başında 2 tane 2 manalık mech koydun mu yere, o bombolarda gidip bunlara vurmassa direk 5. turn oyun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Yerde 2 tane 1 hpli minion varken bonbalar face falan gidiyor kalıyorsun öyle. Boombotun eli biraz daha iyi sadece, o da board avantajını kurtaracak kadar değil. Raggy bu kadar dezavantajlı değildi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 2 hesapla 15 civarı oyun attım, oyunlardan 11-12 tanesini boom gelen taraf kazandı bende. Belki eller güzel denk geldi bilemiyorum. Akşam biraz daha oynayacam bakalım, 5 brawl win questi geldi bugü onu tamamlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar