xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 windows'ta kendi kilit secenekleri disinda baska alternatifler var mi ya da kullanabilir miyiz ? pin kodu ve normal pin disinda yuz tanima gibi secenekler mevcut mu yoksa hangi programla yapabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kendi kilidine parmak izi okuma yüz tanıma falan entegre edilebiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ben görsel üzerinde tıklamalı, çekmeli, sürüklemeli kullanıyorum default geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 defaultu ben de kullaniyorum aynen. pin ve resimli kilidi ardarda koyabiliyo muyuz yav alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ard ardadan kastın iki adımlı güvenlik gibi mi? ikisi arasında seçim yapabiliyorsun ama birinden sonra ikinci kontrol yapsın var mı hiç denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 o yok herhalde. evt onu sormustum. alternatif program bulursan yazar misin ? ofiste kullaniyorum. bir ton mail ve disinda dosyalar var exceldi bilmem neydi. o yuzden soruyordum. simdi turkiyeye gecicem 10 gun falan. oyle bi aklima geldi sorim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar